Σοκ! «Έφυγε» από τη ζωή o Ντίλαν του Beverly Hills
Hollywood

Σοκ! «Έφυγε» από τη ζωή o Ντίλαν του Beverly Hills

Την τελευταία του πνοή, μετά από σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη πριν από λίγες ημέρες, άφησε ο διάσημος ηθοποιός Luke Perry ο οποίος είχε γίνει γνωστός από τον ρόλο του στο θρυλικό νεανικό σίριαλ Beverly Hills. 

Μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο διάσημος ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Κανείς όμως δεν περίμενε μία τόσο δυσάρεστη εξέλιξη για έναν τόσο νέο και γοητευτικό άνθρωπο όπως ήταν ο Luke Perry ο οποίος μάλιστα αυτόν τον καιρό συμμετείχε σε δημοφιλή αμερικανική σειρά.

Η είδηση της σοβαρής περιπέτειας του ηθοποιού έγινε γνωστή την περασμένη Πέμπτη, την ίδια ημέρα που η εταιρία παραγωγή Fox ανακοίνωσε την επιστροφή -μετά από χρόνια- της θρυλικής -πλέον- σειράς Beverly Hills με τους αρχικούς πρωταγωνιστές, ανάμεσά τους ο Luke Perry και η παρέα των Jennie Garth, Ian Ziering, Jason Priestly, Brian Austin Green, Tori Spelling και Gabrielle Carteris.

Παρ' όλο που ο μάνατζερ του 52χρονου ηθοποιού αποκάλυψε πως εκείνος δεν θα κατάφερνε να συμμετάσχει σε όλα τα επεισόδια του Beverly Hills μιας και πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή στην Αμερική σειρά, το Riverdale, τόνισε ότι ο Luke Perry, ως σωστός επαγγελματίας, θα έκανε ό,τι μπορούσε ώστε να συμμετέχει σε όσο το δυνατόν περισσότερα επεισόδια της παλιότερης σειράς που επιστρέφει.

Κάτι που τελικά δεν θα γίνει ποτέ αφού η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved