Pamela Anderson: «Είναι δύσκολο να αποκαλέσω τον εαυτό μου sex symbol»
Hollywood

Pamela Anderson: «Είναι δύσκολο να αποκαλέσω τον εαυτό μου sex symbol»

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε από την Pamela Anderson να έρθει στην Ελλάδα για την πρεμιέρα του καινούριου του σόου και εκείνη δέχτηκε δεν ήταν σίγουρος ότι θα ερχόταν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Οι δυο τους γνωρίζονται προσωπικά εδώ και πολλά χρόνια και δεν της ήταν δύσκολο να πει το «ναι».

Η Πάμελα Αντερσον τα τελευταία χρόνια έχε αλλάξει ρότα στην προσωπική της ζωή, αφού ο κατά 18 χρόνια νεότερος της, διεθνής ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ, Αντίλ Ραμί, φαίνεται να μονοπωλεί πλέον την καρδιά της. Η γνώριμα τους έγινε στις Κάννες. Το αρχικό dating γρήγορα εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα, ενώ το τελευταίο χρόνο συγκατοικούν στη Γαλλική Ριβιέρα.

«Αυτά που με τράβηξαν στον Ραμί είναι η πειθαρχία, η συγκροτημένη σκέψη του και η αγάπη και αφοσίωση που τρέφει για τη δουλεία του. Εργάζεται σκληρά για να είναι αυτό που είναι. Πρόκειται για έναν πολύ οργανωτικό άνθρωπο σε αντίθεση με μένα. Ο Ραμί με βοήθησε να εξελιχθώ. Προερχόμαστε από δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους και αυτό έχει αναμφισβήτητα τη γοητεία του».

Τι πιστεύει ότι του άρεσε περισσότερο σε εκείνη;

«Ποιος πραγματικά μπορεί να ξέρει; Καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο. Πάντως, στις πρώτες συναντήσεις μας δυσκολευόμασταν να συνεννοηθούμε. Κάποιες φορές ψάχναμε τις λέξεις καθώς εγώ δεν μιλώ καλά γαλλικά ενώ εκείνου δεν μιλά καλά αγγλικά».

Σε μια εποχή όπου τα σεξ και ο ρομαντισμός αποτελούν αντικρουόμενες έννοιες, πόσο ρομαντική μπορεί να είναι ως παγκόσμια αναγνωρισμένο sex symbol; Η ίδια δεν διστάζει να απαντήσει με αξιοπρόσεκτη μετριοφροσύνη: «Χα!... Είναι δύσκολο να αποκαλέσω τον εαυτό μου sex symbol. Ξέρω όμως ότι αγαπώ τη ζωή. Είμαι πολύ απαιτητική όσον αφορά τον έρωτα. Πρέπει να μπορείς να εξάπτεις τη φαντασία μου για να κρατήσεις το ενδιαφέρον μου. Ο αρραβωνιαστικός μου μαθαίνει πολλά από μένα. Και μου διδάσκει πώς να μένω προσγειωμένη. Μου αγοράζει συνεχώς δαχτυλίδια και με κακομαθαίνει. Είμαστε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου σχεδόν δύο χρόνια. Και κοιμόμαστε μαζί σχεδόν κάθε βράδυ από τη στιγμή που γνωριστήκαμε στο Μονακό και το Σεν Τρόπε. Νιώθω παντρεμένη με τον Αντίλ και ταυτόχρονα πως έχουμε μια ερωτική σχέση. Και ίσως αυτό να είναι το μυστικό. Είμαστε ένα αστείο ζευγάρι. Κινητοποιούμε ο ένας τον άλλον με κάθε τρόπο. Έτσι λατρεύω να ζω. Να μαθαίνω. Να γελάμε και να τρελαίνουμε ο ένας τον άλλον ορισμένες φορές. Αυτό είναι η αγάπη», λέει η ίδια στο περιοδικό Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved