Η Τζούλια Ρόμπερτς δημιούργησε τον δικό της οικολογικό παράδεισο
Hollywood

Η Τζούλια Ρόμπερτς δημιούργησε τον δικό της οικολογικό παράδεισο

Η pretty woman δημιούργησε έναν οικολογικό παράδεισο στο Μαλιμπού, με τους παπαράτσι να στήνουν επιχείρηση με drones προκειμένου να τον φωτογραφίσουν!

Το 2016 η Αμερικανίδα ηθοποιός έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και ξόδεψε το ποσό των 6.000.000 ευρώ για να αγοράσει το σπίτι που βρισκόταν απέναντι από την βίλα της (αξίας 8.400.000 ευρώ), πυροδοτώντας φήμες ότι χώριζε από τον σύζυγό της Ντάνι Μόντερ.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού το κίνητρο πίσω από την αγορά ήταν άλλο. Η σταρ του κινηματογράφου ήθελε να ενοποιήσει τα δυο ακίνητα προκειμένου να δημιουργηθεί ένας μικρός παράδεισος με οικολογικά χαρακτηριστικά και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τα τρία παιδιά της.

Μαζί με τον σύζυγό της Ντάνι Μόντερ κατασκεύασε μια ιδιωτική πίστα για skating, πισίνα, γήπεδο τένις και μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου, προκειμένου να περνούν χρόνο τα παιδιά τους με τους φίλους τους.

«Το σπίτι των Μόντερ - Ρόμπερτς είναι γεμάτο κόσμο. Ολα τα παιδιά της γειτονιάς χρησιμοποιούν το skate park που δημιούργησαν» αναφέρει κάτοικος του Μαλιμπού.

Πέρα, όμως, από τους χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας, η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Ντάνι Μόντερ έχουν δημιουργήσει κήπους με έντονη βλάστηση, μποστάνια για την παραγωγή λαχανικών, θερμοκήπια, καθώς επίσης έχει και δύο μελίσσια, ενώ στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της βίλας συνεισφέρουν τα ηλιακά πάνελ που έχουν τοποθετηθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved