Τόλμη και Γοητεία: Οι πρωταγωνιστές 32 χρόνια μετά
Hollywood

Τόλμη και Γοητεία: Οι πρωταγωνιστές 32 χρόνια μετά

Η Τόλμη και Γοητεία είναι μια σειρά-φαινόμενο που καθ΄λωσε εκατομμύρια τηλεθεατές.

Οι πρωταγωνιστές της έγιναν είδωλα και πάνπλουτοι φυσικά, ενώ έχει ενδιαφέρον μια μικρή ανασκόπηση στη ζωή τους.

Ριτζ

Στα 67 του σήμερα ο Ρον Μος έγινε παγκοσμίως γνωστός από τη σειρά ως Ριτζ Φόρεστερ. Έχει εγκαταλείψει από το 2012 τη σαπουνόπερα που τον έκανε διάσημο, αν και ο ρόλος συνεχίζεται με άλλον ηθοποιό, και από εκείνη τη στιγμή ασχολείται με τη μεγάλη αγάπη του, που δεν είναι άλλη από τη μουσική. Στο πλευρό του έχει πάντα τη δεύτερη σύζυγο του, Ντέβιν Ντεβάσκεζ, και παραμένει το ίδιο γοητευτικός.

Έρικ

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία και ο δεύτερος εν ενεργεία πρωταγωνιστής της σειράς από το πρώτο επεισόδιο μέχρι και σήμερα. Στα 74 χρόνια του ο Τζον Μακ Κουκ πρωταγωνιστεί στην 32η σεζόν της «Τόλμης» με βασικό ρόλο και δηλώνει πιο ακμαίος και δυναμικός από ποτέ. Επίσης, συγκαταλέγεται στους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς σε καθημε­ρινές σειρές στην Αμερική.

Μπρουκ

Παρούσα από το πρώτο μέχρι το τε­λευταίο (έως σήμερα) επεισόδιο της σειράς, η Κάθριν Κελί Λανγκ είναι 32 χρόνια ενεργή στο ρόλο που την έκανε διάσημη και η πιο ακριβοπλη­ρωμένη πρωταγωνίστρια καθημερινής σειράς στην Αμερική. Στα 57 χρόνια της μετράει δύο γάμους, δύο διαζύγια και τρία παιδιά, ενώ παρα­μένει εντυπωσιακή όπως πάντα.

Τέιλορ

Η πανέμορφη ηθοποιός Χάντερ Τέιλορ, που... έκλεψε την καρ­διά του Ριτζ και εκτόπισε την Μπρουκ, έχει μπει και έχει βγει πολλές φορές από τη σειρά. Η πρώτη περίοδος ήταν από το 1990 έως το 2002, επέστρεψε το 2004 έως το 2013 και το 2018 επέστρεψε για μία ακόμη φορά. Τρεις γάμοι, αντίστοιχα διαζύγια και 4 παιδιά για την 56χρονη σήμερα ηθοποιό, που μάλλον το παρά­κανε με τις πλαστικές επεμβάσεις και δεν αναγνωρίζεται. Έτσι, πρωταγωνιστεί σήμερα στους τίτλους των ταμπλόιντ εντύπων στην Αμερική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved