Σε δημοπρασία βγάζει τα ρούχα της η Κλαούντια Καρντινάλε - Οι τιμές είναι στα ύψη (photos)
Hollywood

Σε δημοπρασία βγάζει τα ρούχα της η Κλαούντια Καρντινάλε - Οι τιμές είναι στα ύψη (photos)

Η Ιταλίδα star έχει... τέλος σεζόν!

Το φόρεμα που ανέδειξε τις καμπύλες της Κλαούντια Καρντινάλε στην ταινία του 1964 «Εναςυπέροχος κερατάς» του Αντόνιο Πιετραντζέλι είναι μόνο ένα από τα 130 κομμάτια της γκαρνταρόμπας της που βγάζει «στο σφυρί» η Ιταλίδα ντίβα, ακολουθώντας το παράδειγμα της Κατρίν Ντενέβ.

Στη δημοπρασία, που θα διοργανωθεί από τον οίκο Sotheby's στο Παρίσι, θα πωληθούν φορέματα, ταγέρ και μαντό για κάθε εμφάνιση της ημέρας και της νύχτας. Οι προσφορές θα μπορεί να κατατεθούν στον ιστότοπο του οίκου από τις 28 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου. Μεταξύ των ρούχων που δημοπρατούνται είναι το σύνολο που φορούσε η ηθοποιός το 1963 στον «Ροζ Πάνθηρα» του Μπλέικ Εντουαρντς, το οποίο εκτιμάται ότι θα πωληθεί μεταξύ 3 500 και 5.000 ευρώ, ενώ το φόρεμα της Νίνα Ρίτσι από την ταινία «Ενας υπέροχος κερατάς» πιστεύεται ότι θα φτάσειτα 3500 ευρώ.

Το δερμάτινο παλτό της Καρντινάλε από την ταινία «Ενα μοναδικό ζευγάρι» του Φραντσέσκο Μασέλι, το 1968, εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 2.000-3.000 ευρώ, ενώ το μαγιό του οίκου Cole of California που φορούσε η πρωταγωνίστρια στην ταινία «Χαμένη Ταξιαρχία» του Μαρκ Ρόνσον, το 1966, υπολογίζεταιότι θα πωληθεί περίπου 700 ευρώ.

Δείτε κάποια από τα κομμάτια της στις παρακάτω φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved