H πίστη στον Θεό έσωσε τη Rita Wilson από τον καρκίνο - Όσα εξομολογήθηκε η ίδια
Hollywood

H πίστη στον Θεό έσωσε τη Rita Wilson από τον καρκίνο - Όσα εξομολογήθηκε η ίδια

Συγκλονίζει η σύζυγος του Tom Hanks, η ελληνικής καταγωγής Rita Wilson.

O Τομ Χανκς και η σύζυγος του, Ρίτα Ουίλσον, είναι μεταξύ των διάσημων καλλιτεχνών που είναι βαθιά θρησκευόμενοι και κάθε χρόνο γιορτάζουν το Πάσχα με τον ορθόδοξο, χριστιανικό, παραδοσιακό τρόπο. Μάλιστα, ο Τόμ' Χανκς συνηθίζει να κρατά στους ώμους του τον Επιτάφιο και μαζί με την οικογένεια του κάθε χρόνο παρακολουθεί στην εκκλησία τις Λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας, καθώς και την Ανάσταση του θεανθρώπου με ιδιαίτερη ευλάβεια και σεβασμό.


Η Ρίτα Ουίλσον πολύ συχνά μιλά για τη δύναμη που παίρνει από την πίστη της στον θεό και έχει παραδεχτεί πως στα πιο δύσκολα πράγματα που έχει αντιμετωπίσει η βοήθεια του ήταν πολύτιμη. Φυσικά και στους λογαριασμούς της σε instagram και facebook βλέπουμε συχνά αναρτήσεις που φανερώνουν την πίστη της.

Η Ουίλσον διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015 και υποβλήθηκε σε διμερή μαστεκτομή και αναπλαστική χειρουργική.

«Μετά τη διάγνωση, ήμουν συγκλονισμένη και φοβισμένη. Δεν ήξερα τι θα συνέβαινε. Αυτό που με βοήθησε ήταν η πίστη μου. Είμαι χριστιανή ορθόδοξη. Μεγάλωσα με αυτή την πίστη και μέσα μου εξακολουθεί να είναι πολύ ισχυρή. Αυτό πραγματικά με βοήθησε, ιδιαίτερα όταν τα πράγματα ήταν τόσο εκτός ελέγχου», έχει παραδεχτεί η ίδια.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ακόμα όπ ο βραβευμένος με όσκαρ Τομ Χανκς ήταν αρχικά καθολικός λόγω οικογενειακής παράδοσης. Η απόφαση του να βαφτιστεί ορθόδοξος ελήφθη όταν γνώρισε τη δεύτερη σύζυγο του, την ηθοποιό Ρίτα Ουίλσον, η οποία έχει ελληνικές ρίζες και είναι χριστιανή ορθόδοξη.

«Οταν παίρνεις την απόφαση να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά, είναι σημαντικό να καταλήξεις και στην πνευματική κληρονομιά που θέλεις να δώσεις στην οικογένεια σου», είχε σηλώσει ο ηθοποιός, προσθέτοντας όπ «παντρεύτηκα στην ίδια εκκλησία όπου βαφτίστηκε η γυναίκα μου. Τα παιδιά μου βαφτίστηκαν εκεί επίσης. Είναι σημαντικό να πηγαίνεις στην εκκλησία και να λαμβάνεις τις απαντήσεις που προσφέρει η Ορθοδοξία σε κρί¬σιμα ζητήματα».

Δείτε φωογραφίες του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved