O DiCaprio λατρεύει την ελληνική κουζίνα - Η επίσκεψή του σε ελληνικό εστιατόριο στο Beverly Hills
Hollywood

O DiCaprio λατρεύει την ελληνική κουζίνα - Η επίσκεψή του σε ελληνικό εστιατόριο στο Beverly Hills

O Leonardo DiCaprio εθέάθη να γεύεται ελληνικές νοστιμιές.

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο είναι από τους ηθοποιούς που αγαπούν τη νυχτερινή ζωή και τη διασκέδαση και πολύ συχνά τον βλέπουμε να... νυχτοπερπατά είτε με την αγαπημένη του είτε και με τους φίλους του.

Εξίσου αγαπά όμως και το καλό φαγητό και οι βραδιές σε καλά εστιατόρια «πρωταγωνιστούν» στην ατζέντα του. Μιλώντας για καλό φαγητό, δεν θα μπορούσε να λείπει από την κορυφή της λίστας το ελληνικό. Ο γνωστός ηθοποιός είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας και οι επισκέψεις του στο διεθνούς φήμης ελληνικό εστιατόριο
«Αύρα» είναι πολύ συχνές.

Το εστιατόριο βρίσκεται στην καρδιά του Μπέβερλι Χιλς, στο Λος Αντζελες, και προσφέρει στους θαμώνες του εκλεκτά ψάρια και ελληνικές συνταγές. Ο νικητής του Οσκαρ, με το κλασικό στυλ του και φορώντας ένα καπέλο μπέιζμπολ της Νέας Υόρκης και ένα μαύρο μπλουζάκι με κουκούλα, εθεάθη στην «Αύρα» και έσπευσε να μπει στο ελληνικό εστιατόριο, όπου βρέθηκε με φίλους, για να αποφύγει τους φωτογράφους, ωστόσο αυτοί πρόλαβαν να τον απαθανατίσουν. Στην παρέα του Ντι Κάπριο μπορεί να μην ήταν η αγαπημένη του, Καμίλα Μορόνε, αφού βρίσκε ται στη Νότια Αμερική, ωστόσο ήταν ο καλός φίλος του και επίσης ηθοποιός Εμίλ Χιρς.

Στο μενού του εστιατορίου μπορεί να βρει κάποιος σαλάτες από εκλεκτά ελληνικά υλικά και ελαιόλαδο, άγρια χόρτα από ελληνικά βουνά, σπανακόρυζο, γίγαντες, φασολάκια, πατάτες φούρνου, τζατζίκι, σάλτσα από πιπεριές και διάφορα άλλα ορεκτικά, αλλά και μια τεράστια ποικιλία από ψάρια, όπως φαγκρί, λαβράκι, λιθρίνια, τσίπουρα, συναγρίδα, μπαρμπούνια κ.ά., μαγειρεμένα με αυθεντικές ελληνικές συνταγές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved