Η Jennifer Lopez θα βραβευτεί ως είδωλο ομορφιάς για το 2019 - Από ποια παίρνει τον τίτλο;
Hollywood

Η Jennifer Lopez θα βραβευτεί ως είδωλο ομορφιάς για το 2019 - Από ποια παίρνει τον τίτλο;

Στις 3 Ιουνίου, στην καρδιά του Μουσείου του Μπρούκλιν, η JLO θα τιμηθεί από τα CFDA Fashion Awards  ως το είδωλο ομορφιάς για το 2019 στην Αμερική, όπως γνωστοποίησε μέσω instagram το Διοικητικό Συμβούλιο του θεσμού.

Η διάσημη τραγουδίστρια-ηθοποιός έχει συνηθίσει τους θαυμαστές της σε καθηλωτικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, με την τελευταία της να λαμβάνει χώρα στα Grammys 2019, όπου φόρεσε το εμβληματικό λευκό φόρεμα με την υπογραφή του Οίκου Versace, το οποίο συνόδευαν φινιρίσματα από πολύτιμους λίθους αλλά και ένα επιβλητικό καπέλο σε μπαρόκ ύφος.

«Η Jennifer ήταν ανέκαθεν μια σταθερή παρουσία στη μόδα και συνεχίζει να είναι τολμηρή, έχει πάντα κάτι να παρατηρήσει και να πει για τον χώρο αυτόν, κάτι που την κάνει την τέλεια επιλογή», είπε ο Steve Kolb, πρόεδρος του CFDA.

Η jJLO θα πάρει φέτος τη σκυτάλη από την περσινή «εστεμμένη», που δεν είναι άλλη από την εκθαμβωτική Naomi Campbell, ένα μοντέλο που θα βρίσκεται για πάντα στο «πάνθεον» της μόδας. Αλλοι σημαντικοί «εστεμμένοι» παλαιών βραβείων είναι η Rihanna, η Beyonce, o Pharell Williams και η Franza Sozzani.

Αξίζει να σημειωθεί ότι π απονομή των βραβείων γίνεται από παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές, όπως ο Τom Ford και η Donatella Versace.

Δείτε το φόρεμα των φετινών Grammys που καθήλωσε τους πάντες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved