Σοκ! Αυτοκτόνησε ηθοποιός που συμμετείχε στην ταινία «Valentine’s Day» (photos)
Hollywood

Σοκ! Αυτοκτόνησε ηθοποιός που συμμετείχε στην ταινία «Valentine’s Day» (photos)

Πριν λίγο καιρό γνωστοποιήθηκε ότι η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, με τον σύζυγό της να αναρτά στα social media τη δυσάρεστη είδηση.

«Αγαπητοί φίλοι, εξ ονόματος των οικογενειών Sherk και Bichir Nájera, με αδιανόητο πόνο ανακοινώνω ότι στις 20 Απριλίου 2019, η αγαπητή μας Stefanie Sherk, η αγαπημένη μου γυναίκα, πέθανε. Είναι η πιο θλιβερή και σκληρή περίοδος της ζωής μας και δεν ξέρουμε πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να ξεπεράσουμε αυτόν τον πόνο. Η όμορφη, αγγελική και ταλαντούχα παρουσία της Stefanie θα μας λείψει πάρα πολύ.

Θα την κρατήσουμε στις καρδιές μας για πάντα. Ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για τις προσευχές τους και με σεβασμό ζητάμε την κατανόησή σας, ώστε να θρηνήσουμε με ειρήνη και ιδιωτικότητα σε αυτές τις απίστευτα δύσκολες στιγμές. Ευχόμαστε η Stefanie Sherk, ο άγγελος μου και η αγάπη της ζωής μου, να αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε ο σύζυγός της, Demian Bichir στο Instagram.

Η ανακοίνωση του ιατροδικαστή

Ιατροδικαστής από το L.A γνωστοποίησε ότι η ηθοποιός αυτοκτόνησε, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου. Μάλιστα, είχε διαρρεύσει ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της μέσα σε πισίνα, ενώ άφησε την τεευταία της πνοή 8 ημέρες μετά.

Η Stefanie Sherk γεννήθηκε στον Καναδά και έχει πρωταγωνιστήσει στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Demian, «Un Cuento de Circo & A Love Song» μαζί με την Eva Longoria, καθώς, επίσης, και σε άλλες ταινίες όπως στις: «Star Power», «Valentine's Day» και «Loco Love». Επιπλέον, ήταν πολύ γνωστή για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά του 2015, «#Hashtag».

Δείτε την στις ακόλουθες φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved