Angelina Jolie: Η νέα ζωή της star και τα μελλοντικά της σχέδια (photos)
Hollywood

Angelina Jolie: Η νέα ζωή της star και τα μελλοντικά της σχέδια (photos)

Η Angelina Jolie είναι πλέον μόνη, αφού έχει χωρίσει από τον Brad Pitt, και οργανώνει το μέλλον της.

Η Χολιγουντιανή star του κινηματογράφου δυόμιση χρόνια μετά τον χωρισμό της οργανώνει τη ζωή της εκ νέου, τονώνοντας τόσο την υποκριτική όσο και την ακτιβιστική της δράση, ενώ παράλληλα φροντίζει να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεπής μητέρα για τα έξι παιδιά της.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια, πήρε τον πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Maleficent και είναι σε συζητήσει για να συμμετάσχει στην ταινία The Eternals της Marvel. Ακόμη, είναι παραγωγός στη μεταφορά του παιδικού βιβλίου The One And Only Ivan, που θα κυκλοφορήσει το 2020.

«Ήταν το αγαπημένο βιβλίο της Shiloh πριν από λίγα χρόνια. Λατρεύω το ελπιδοφόρο του μήνυμα σχετικά με το περιβάλλον και την προαστασία του», είχε πει η ηθοποιός.

Η Anjelina είναι εμφανώς ενθουσιασμένη που θα επανέλθει στο sequel της Maleficent με την ίδια να δηλώνει: «Ελπίζω το κοινό να την αγαπήσει όσο κι εγώ. Ήταν θαυμάσιο να δουλεύω και πάλι με την Elle Fanning και να έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με την Michelle Pfeiffer».

Η επί μακρόν Ειδική Απεσταλμένη της 'Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες έχει επισκεφτεί μέρη όπως το Μπαγκλαντές, όπου συνά­ντησε πρόσφυγες από τη Μιανμάρ, ενώ στις 29 Μαρτίου μί­λησε στο Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών προτρέποντας τα έθνη να συμπεριλάβουν περισσότερες γυναίκες στις ειρηνευ­τικές δυνάμεις με στόχο την αποτροπή της σεξουαλικής βίας σε πολεμικές συγκρούσεις.

«Πρέπει να αλλάξουμε τους νό­μους που αντιμετωπίζουν τις γυναίκες ως πολίτες χαμηλότερης βαθμίδας» λέει η Jolie.

Θα την ενδιέφερε ποτέ μια δημό­σια θέση; «Ποτέ μη λες ποτέ» απαντάει η ίδια. «Προς το πα­ρόν, περιμένω από άλλους να ηγηθούν και προσπαθώ, να μιλήσω για όσα πιστεύω». Συνεργάζεται με το ΒΒC για την παραγωγή ενός τηλεοπτικού προγράμματος για παιδιά, το οποίο αφορά τις διεθνείς υποθέσεις και είναι κάτι που εμπνεύστηκε από τα δικά της παιδιά. «Μας αρέ­σει να διαβάζουμε θέματα των New York Times ενώ βλέπουμε και National Geographic» εξη­γεί.

«Ως γονιός, ένιωσα πως δεν υπήρχε ένα αξιόπιστο διεθνές πρόγραμμα για παιδιά που θα μπορούσαμε να δούμε όλοι μαζί».

Επιπλέον, ενώ προσαρμόζεται στη ζωή μιας single μαμάς βρίσκεται ακόμη στο στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Ρitt. H διαδικασία είναι ήρεμη τελευταία. Oι δυο τους συναντιούνται τα­κτικά με σύμβουλο εγκεκριμένο από το δικαστήριο, καθώς θέ­λουν να καταλήξουν σε ιδιωτική επίλυση των διαφορών τους. Έπειτα από χρόνια, η Οικογένεια ζει κυρίως στο Λος Αντζελες, όπου τα παιδιά συναντουν τακτικά τον Pitt.

Η Angelina εμπιστεύεται έναν μικρό κύκλο φίλων. «Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι γυναίκες που γνώρισα σε αποστολές» τονίζει. «Στα 18 χρόνια που γνωριζόμαστε οι ζωές μας έχουν πάρει πολλές στροφές, καλές και κακές. Μεγαλώσαμε, οι περισσότερες είμαστε μητέρες και αφοσιωμένες σε κοινούς στόχους».

Ο γιος της ετοιμάζεται να μπει στο κολλέγιο

Ο μεγάλος γιος της Maddox, ετοιμάζεται να πάει στο κολέγιο το επόμενο φθινόπωρο. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο θα πάει ή ποιον κλάδο επιθυμεί να ακολουθήσει, παρότι έχει επισκεφτεί πανεπιστήμια της Νότιας Κορέας. «Δεν είμαι τίποτε παραπάνω από υπερήφανη. Ανυπομονώ για όλα αυτά που θα κάνει στο μέλλον», λέει η ίδια.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με τα παιδιά της και την ίδια στο νέο της κινηματογραφικό ρόλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved