O Moby σοκάρει με τις αποκαλύψεις του - Οι καταχρήσεις, η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και η επαναφορά
Hollywood

O Moby σοκάρει με τις αποκαλύψεις του - Οι καταχρήσεις, η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και η επαναφορά

O Moby βίωσε την απόλυτη επιτυχία όμως από ένα σημείο κι έπειτα επήλθε η κατρακύλα.

Στα γενέθλια του ο 43χρονος Moby ξάπλωσε στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι του στη Νέα Υόρκη. Ενώ ήταν θλιμμέ­νος και μεθυσμένος για να καταφέρει να μπει μέσα, κείτονταν μέσα στον ίδιο του τον εμετό ακούγοντας μούσι κι από το κινητό του.

Τότε ήταν που ο Moby κατάλαβε ότι έπιανε πάτο. Στα νέα απομνημονεύμα­τα του με τίτλο «Then I fell apart», που θα κυκλοφορήσουν σης 7 Μαίου, ο διάσημος μουσικός, ο οποί­ος γεννήθηκε το 1965, περιγράφει πώς έφτασε σε αυτή την κατάσταση, μέσα από την άσωτη αλλά και την απελπισία που είχε προηγουμένως βιώσει.

Μετά το άλμπουμ του «Play», το οποίο κυκλοφόρησε το 1999, ήταν ανα­γνωρίσιμος και περιζήτητος στα πάρ­τι. 'Ενιωσε πρώτη φορά τη διασημότη­τα του, όπως αποκαλύπτει, όταν ύστε­ρα από μη εμφάνιση του στο Οσπν του Τέξας του είπαν ότι η ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν τον περίμενε στα παρασκήνια.

Αρχισαν να βγαίνουν και μία εβδο­μάδα μετά κρατούνταν χέρι-χέρι στο κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων ΜΤV. Μετά χώρισαν, αλλά έμειναν φί­λοι. Οσο o κύκλος του διευρυνόταν με διασημότητες, αφού έγινε και φίλος με τον Ντέιβιντ Μπόουι, οι βραδιές του πε­ριλάμβαναν ακόμα και πάνω από 15 πο­τά, σε συνδυασμό με ό,τι ναρκωτικό εί­χε η παρέα. Οταν τα επόμενα άλμπουμ του δεν είχαν τον ίδιο αντίκτυπο, άρχισε να βιώνει την απόρριψη.

Σε κατάσταση μέθης

Ενα βράδυ δεν τον άφησαν να μπει σε έναν VIΡ χώρο και ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, επιτέθηκε στον πορ­τιέρη φωνάζοντας του: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» «Πάγωσα. Είχα πατήσει τη γραμμή. Ενωσα απίστευτο φόβο για­τί τη στιγμή που κάποιος ρωτήσει "δεν ξέρεις ποιος είμαι;", τότε είναι η στιγμή που το κύμα της διασημότητας έχει στραφεί εναντίον σου» γραφεί ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Αφού πέταξε ένα βρά­δυ στο σπίτι του ένα μαχαίρι σε φίλο του και αφού το 2008 είχε φτάσει να δια­κόπτει συναυλίες φίλων του ανεβαίνοντας στη σκηνή κα ζητώντας ναρκωτικά από τους παρευρισκομένους, αλλά και να καταναλώνει πάνω από 100 ποτά την εβδομάδα, άρχισε τις απόπειρες αυ­τοκτονίας. Μία από αυτές έγινε με μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι του και μια άλλη πέφτοντας στη θάλασσα από ένα γιοτ, στα ανοιχτά του Μαϊάμι.

Το τέρμα αυτής της φάσης της ζω­ής για τον Μoby ήταν στιςς 18 Οκτωβρί­ου 2006. Κατά την επιστροφή του από μια συναυλία του με τρένο και ενώ βρι­σκόταν σε κατάσταση μέθης, άκουσε το ντέμο του τραγουδιού «Wait for me». Τό­τε άρχισαν να τρέχουν δάκρυα από τα μάτια του, όπως αποκαλύπτει, και απο­φάσισε να αλλάξει ζωή.

Δείτε την ακόλουθη gallery στην οποία υπάρχει και το βιβλίο των αποκαλύψεών του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved