Θλίψη! Πέθανε ηθοποιός των ταινιών «Star Wars» (photos)
Hollywood

Θλίψη! Πέθανε ηθοποιός των ταινιών «Star Wars» (photos)

Οι θαυμαστές των ταινιών «Star Wars» ήρθαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη είδηση που αφορά στον χαμό ενός character.

O λόγος για τον Πίτερ Μέιχιου, ο οποίος υποδύθηκε τον Τσουμπάκα στη σειρά ταινιών και πέθανε στις 30 Απριλίου σε ηλικία 74 ετών. Σύμφωνα με δημοσίευση του twitter, πέθανε στο σπίτι του στο Β. Τέξας με την οικογένειά του.

Ο Βρετανός ηθοποιός έπαιξε το ρόλο του Τσουμπάκα σε πέντε ταινίες συμπεριλαμβανομένων των: «Star Wars» (1977), «The Empire Strikes Back» (1980), «Return of the Jedi» (1983), «Revenge of the Sith» (2005) και «The Force Awakens» (2015). Ο Μέιχιου αποσύρθηκε από το ρόλο το 2015 λόγω προβλημάτων στην υγεία του, ωστόσο βοήθησε τον διάδοχό του Φινλανδό ηθοποιό και μπασκετμπολίστα Τζούνας Σουοτάμο στο να κατανοήσει τον δημοφιλή χαρακτήρα και να τον υποδυθεί στις ταινίες «The Last Jedi» (2017) και «Solo» (2018).

«Υποδύθηκε τον Τσουμπάκα με την καρδιά και την ψυχή του και αυτό φάνηκε σε κάθε κάδρο των ταινιών, από το τρέξιμο του χαρακτήρα, το βλέμμα του και την διακριτική κίνηση του κεφαλιού και του στόματός του. Αλλά για εκείνον, η οικογένεια του Star Wars σήμαινε τόσα πολλά από μόνο έναν ρόλο στην ταινία», έγραψε η οικογένειά του στο λογαριασμό του ηθοποιού.

Δείτε τον στην ακόλουθη gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved