Η Pamela Anderson αναζητά νέο έρωτα μετά τον χωρισμό της από τον Adil Rami (photos)
Hollywood

Η Pamela Anderson αναζητά νέο έρωτα μετά τον χωρισμό της από τον Adil Rami (photos)

Έτοιμη για νέες περιπέτειες είναι η Pamela Anderson μετά τον χωρισμό της από τον Αντίλ Ραμί και επιθυμεί να κάνει νέα αρχή στην προσωπική της ζωή.

Πηγές από τον φιλικό της περίγυρο αποκάλυψαν στην Daliy Mail ότι η 52χρονη σταρ, η οποία ανακοίνωσε μέσω social media τον χωρισμό της από τον «άπιστο», «βίαιο» και «ψεύτη» άσο της Μαρσέιγ, είναι πλέον «πιο ευτυχι­σμένη από ποτέ».

Όπως αποκαλύπτει το περιβάλλον της, ύστε­ρα από τέσσερις δυσκολες εβδομάδες, η Pamela ετοιμάζεται γη δυναμι­κό comeback. Έχει χάσει ήδη πέντε κιλά και μελετά προτά­σεις από υποψήφιους εραστές, συμπεριλαμβανομέ­νου του Ρώσου μεγιστά­να των media Εβγκένι Λεμπέντεφ.

«Η Πάμελα έχει προχωρήοει παρακάτω και είναι ευτυχισμένη που βρίσκεται πλέον μακριά από τον Ραμί και την τοξική και εγωιστι­κή συμπεριφορά της οικογένειας του. Όλοι τους προστατεύουν το χέρι που τους ταΐζει, δηλαδή το δικό του» αναφέρει π πηγή, προσθέτοντας η η Άντερσον δεν θα δυσκολευτεί να τον ξεχάσει.

«Έχει πολλούς υποψήφιους μνηστήρες που χαίρονται επειδή είναι ελεύθερη. Για παράδειγμα, ο Εβγκένι Λεμπέ­ντεφ, ο οποίος της προσφέρει ένα ρομαντικό καταφύγιο, όμως ξέρω ότι εκείνη δεν έχει απαντήσει ακόμα» συνέχι­σε η ίδια πηγή, διευκρινίζοντας ότι προς το παρόν η ηθο­ποιός θα αφοσιωθεί στη στήριξη ευάλωτων ανθρώπων και ζώων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved