Η μουσική επανένωση που δεν περιμέναμε! Θα γίνει χαμός (photos-video)
Hollywood

Η μουσική επανένωση που δεν περιμέναμε! Θα γίνει χαμός (photos-video)

Τα reunions είναι κάτι που όταν τα groups αποφασίζουν να κάνουν οι απανταχού fans τρελαίνονται.

Έτσι λοιπόν ένα ακόμη girl group πρόκειται να επανενωθεί και η εν λόγω είδηση έκανε τους θαυμαστές τους να χορεύουν ήδη στο ρυθμό των αναρίθμητων hits τους.

H Beyonce αποφάσισε να γίνει reunion των Destiny’s Child, του girl group που την ανέδειξε όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα μέλη του band. Η 37χρονη star της μουσικής σκηνής κάλεσε την Kelly Rowland και την Michelle Williams να βρεθούν μαζί on stage και να κάνουν μια περιοδεία σε Ευρώπη και Αμερική το 2020 με αφορμή την επαίτειο από τον σχηματισμό της.

Οι τρεις κυρίες, που έζησαν την απόλυτη επιτυχία με τα albums και τα τραγούδια τους να εκτοξεύονται στην κορυφή, πρόκειται να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά και να ξεσηκώσουν τον κόσμο με το ρυθμό και τις μοναδικές χορογραφίες τους.

Οι Destiny’s Child ξεκίνησαν ως Girl’s Tyme το 1990, αλλά έπειτα από αρκετές αλλαγές στα ονόματα (Something Fresh, Cliché, the Dolls και Destiny) υπέγραψαν ένα συμβόλαιο με την Columbia Records το 1997 χάρη στις προσπάθειες του μάνατζερ τους και πατέρα της Beyonce, Mathew Knowles.

Ο πρώτος τους δίσκος αγκαλιάστηκε από το κοινό με τα singles «No, No, No» και «With Me» να ξεχωρίζουν, όμως τα επόμενα δύο άλμπουμ: το «The Writing's on the Wall» του 1999 και το «Survivor» του 2001 απογείωσαν το συγκρότημα χάρη με τα τραγούδια «Bills, Bills, Bills», «Say My Name», «Independent Women» και «Survivor» να παίζουν non stop μέχρι και σήμερα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved