Τα καυτά φιλιά στη Μύκονο και οι σέξι εμφανίσεις εκείνης που συζητήθηκαν στο νησί (photos)
Hollywood

Τα καυτά φιλιά στη Μύκονο και οι σέξι εμφανίσεις εκείνης που συζητήθηκαν στο νησί (photos)

Ήρθαν, απόλαυσαν ήλιο, θάλασσα και θαλάσσιες βόλτες με jet ski και έφυγαν από τη Μύκονο με τις πιο όμορφες εικόνες και αναμνήσεις! 

Το ζευγάρι, που στην πατρίδα του βλέπει καθημερινά στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και περιοδικών τις φωτογραφίες του επέλεξε το φετινό καλοκαίρι για τις διακοπές του το νησί των ανέμων.

Εκείνος διάσημος καλλιτέχνης και εκείνη χρυσή κληρονόμος και αρκετά... άτακτη αφού δεν παραλείπει σε κάθε της εμφάνιση να προκαλεί... εγκεφαλικά.

Το ίδιο συνέβη και στη Μύκονο όπου απαθανατίστηκε από τους φωτογραφικούς φακούς να απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον γοητευτικό σύντροφό της.

Φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό λεοπάρ μπικίνι που αναδείκνυε τις πλούσιες καμπύλες της, η εν λόγω εντυπωσιακή ξανθιά δεν σταμάτησε να "παίζει" με τον φακό, όταν τον εντόπισε να την απαθανατίζει καθώς μαζί με τον αγαπημένο της έφευγαν για μία σύντομη θαλάσσια βόλτα με jet ski.

Εννοείται πως τα βλέμματα όλων των λουόμενων στην παραλία είχαν καρφωθεί πάνω στο ζευγάρι με τη γοητευτική ξανθιά να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βγάλει προς τα έξω το σεξ απίλ της.

Μάλιστα, όταν οι δυο τους διαπίστωσαν ότι παραμόνευε ο φακός του παπαράτσι, δεν σταμάτησαν να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά μεταξύ τους, μην αφήνοντας σε κανέναν αμφιβολίες για την ερωτική σχέση που τους συνδέει.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιους πρόκειται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved