Νέο "κρούσμα" μετά την κλοπή της Hadid! Άφησαν Βρετανίδα σταρ στον δρόμο! (photos)
Hollywood

Νέο "κρούσμα" μετά την κλοπή της Hadid! Άφησαν Βρετανίδα σταρ στον δρόμο! (photos)

Και αφού η Gigi Hadid επιστρέφοντας από τις διακοπές της στη Μύκονο κατήγγειλλε μέσω των social media ότι την είχαν κλέψει, ήρθε άλλο ένα κρούσμα για να αμαυρώσει την εικόνα της χώρας μας και να δημιουργήσει ακόμα ένα πλήγμα στον τουρισμό. 

Αυτή τη φορά το "θύμα" ήταν μία πολύ ισχυρή -από άποψη αναγνωρισιμότητας- celebrity της Μεγάλης Βρετανίας η οποία αποκάλυψε μέσω των social media ότι η βίλα που είχε νοικιάσει για να περάσει τις διακοπές της στη Μύκονο μαζί με την παρέα της, είχε νοικιαστεί και σε άλλους επίδοξους ενοίκους.

Ο λόγος για την Emily Atack, η οποία γνωρίζει τεράστια επιτυχία στη χώρα της μιας και είναι διάσημη ηθοποιός στην πολύ επιτυχημένη βρετανική σειρά The Inbetweeners. Είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο βρετανικό τηλεοπτικό κοινό και παρά το γεγονός ότι είχε όλη την καλή διάθεση να περάσει καλά στο αγαπημένο κυκλαδίτικο νησί, τελικά την πάτησε αφού φτάνοντας την ενημέρωσαν πως η βίλα που είχε νοικιάσει, ήταν ήδη νοικιασμένη.

Στην ανάρτησή της, αφού ανέφερε απογοητευμένη το γεγονός, κατήγγειλλε πως η ιστοσελίδα κρατήσεων όπου είχε απευθυνθεί για να βρει τη βίλα, δεν έπαιρνε καμία ευθύνη.

Μάλιστα, ενημέρωσε τους followers της, που δεν είναι και λίγοι αφού φτάνουν το 1,5 εκατομμύρια άτομα, πως ενώ είχαν προμηθευτεί πολλές σακούλες με τρόφιμα για να περάσουν όμορφα στη βίλα που είχαν κλείσει, ήταν αναγκασμένοι να μείνουν στο δρόμο.

Βέβαια, σύντομα βρέθηκε η λύση προκειμένου να τακτοποιηθεί σε άλλη πολυτελή βίλα της Μυκόνου με την παρέα της, όμως η ζημιά έχει ήδη γίνει.

Σε αντίθεση, όμως, με την Gigi Hadid που έδειχνε πολύ θυμωμένη μετά την κλοπή στη βίλα στη Μύκονο όπου διέμενε, η Emily Atack δεν σταμάτησε να ανεβάζει όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπά της από τη Μύκονο, δείχνοντας να περνά πολύ καλά και χωρίς να έχει καμία πρόθεση να "κράξει".

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr μάλιστα την απαθανάτισε σε ξέφρενο χορό της σε παραλία του νησιού με τους φίλους της να το καταδιασκεδάζει!

Δείτε την παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved