Για όλα φταίει ο μουσακάς! Η εμφάνιση του Χολιγουντιανού ηθοποιού στη Μύκονο με... κοιλίτσα! (pics)
Hollywood

Για όλα φταίει ο μουσακάς! Η εμφάνιση του Χολιγουντιανού ηθοποιού στη Μύκονο με... κοιλίτσα! (pics)

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ που στο όνομά του... λιποθυμούν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. 

Πρόσφατα όμως κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του από τις διακοπές του στη Μύκονο οι οποίες μόνο κολακευτικές δεν είναι για εκείνον.

Γιατί εκεί που γνωρίζαμε πως έχει φέτες... κοιλιακούς, διαπιστώσαμε πως μόνο αυτό δεν συμβαίνει αλλά αντιθέτως τα έχει πάρει τα κιλάκια του.

Η εμφάνισή του σε παραλία του ελληνικού νησιού όπου απόλαυσε μαζί με την κατά πολλά χρόνια νεότερη σύντροφό του τον ήλιο και τη θάλασσα έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να γυρίσουν προς τη μεριά του καθώς άλλη εικόνα έβγαζε προς τα έξω ως σταρ του σινεμά και άλλη είναι στην πραγματικότητα.

Φαίνεται πως η ελληνική κουζίνα και οι γαστρονομικές ντόπιες λιχουδιές δεν τον άφησαν ασυγκίνητο και... τσίμπησε λίγο παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε. Ποιος μπορεί άλλωστε κανείς να αντισταθεί στον greek moussaka, τα πιτόγυρα και την ντόπια κοπανιστή με ψωμί και χωριάτικη σαλάτα;

Σίγουρα πάντως δεν παρέσυρε στην... γαστρονομική ακολασία και τη σύντροφό του η οποία γοήτευσε με τις σέξι καμπύλες τις και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της...

Οι φωτογραφίες που σας αναφέρουμε στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved