Είναι κουκλί, έχει δικό του instagram και διάσημους γονείς! (photos)
Hollywood

Είναι κουκλί, έχει δικό του instagram και διάσημους γονείς! (photos)

Από την ημέρα της γέννησής του πριν από έξι χρόνια, ο γλυκός μπόμπιρας βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας και όχι άδικα αφού έχει διάσημους γονείς. 

Είναι ένας κούκλος και είναι φυσικό οι γονείς του να του έχουν δημιουργήσει τη δική του σελίδα στο instagram καθώς γνωρίζει την... αποθέωση από τους θαυμαστές του!

Και αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα ποιου ευτυχισμένου ζευγαριού γιος είναι, θα σας πούμε απλά ότι η όμορφη και γλυκύτατη φατσούλα του είναι ένα κράμα της ομορφιάς της μαμάς του και της γοητείας του μπαμπά του.

Το ίδιο γλύκας όμως είναι και ο μικρότερος αδελφός του ο οποίος γεννήθηκε το 2015 και γνωρίζει και εκείνος μεγάλη επιτυχία στον κόσμο.

Για να μη σας κρατήσουμε σε αγωνία, αρκεί μόνο να σας πούμε ότι πρόκειται για τον πρωτότοκο γιο του Gerard Pique και της συζύγου του Shakira. Είναι ο εξάχρονος Μίλαν ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να κατακτήσει τις ίδιες κορυφές με τον πατέρα του, τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

"Το όνομα Μίλαν σημαίνει αγαπημένος και ευγενής στα Σλάβικα, στην Αρχαία Ρωμαϊκή γλώσσα, πρόθυμος και επίπονος, και στη σανσκριτική διάλεκτο ενωτικός. Ακριβώς όπως ο πατέρας του, ο μικρός Μίλαν έγινε μέλος της ομάδας της Μπαρτσελόνα με τη γέννησή του" είχαν αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της γέννησής του οι ευτυχισμένοι γονείς του οι οποίοι τον καμαρώνουν, όπως και τον δεύτερο γιο τους σε αυτές τις όμορφες ηλικίες που διανύουν.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved