Όσκαρ: Τα ωραιότερα φορέματα που πέρασαν ποτέ από το κόκκινο χαλί! (photos)
Hollywood

Όσκαρ: Τα ωραιότερα φορέματα που πέρασαν ποτέ από το κόκκινο χαλί! (photos)

Όσκαρ 2020: Τα φετινά Όσκαρ, όπως και όλα όσα έχουν προηγηθεί από το ξεκίνημα του θεσμού μέχρι σήμερα, θα είναι το ίδιο ξεχωριστά αφού οι σταρ του Χόλιγουντ θα βάλουν τα δυνατά τους για να ξεχωρίσουν με τα εντυπωσιακά τους φορέματα

Οι κορυφαίοι οίκοι μόδας βάζουν τα δυνατά τους, οι πανέμορφες σταρ της Μέκκας του κινηματογράφου κάνουν συνεχώς πρόβες και επιστρατεύουν τους μετρ του είδους προκειμένου να κάνουν την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Φυσικά, στα 92 χρόνια που διαρκεί ο θεσμός, οι εμφανίσεις κάποιων από τις σταρ που εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί έχουν περάσει στο... πάνθεον των πιο εντυπωσιακών φορεμάτων που φορέθηκαν ποτέ στα Όσκαρ.

Μακριές τουαλέτες, βαθιά ντεκολτέ, αστραφτερά υφάματα και εντυπωσιακά αξεσουάρ και χτενίσματα αλλά και πανάκριβα κοσμήματα κορυφαίων οίκων, συνθέτουν συνήθως μία τέλεια εμφάνιση.

Οι κυρίες, όμως, που θα δείτε στις φωτογραφίες της gallery σίγουρα υπερέβαλαν εαυτόν και κατάφεραν πράγματι να κάνουν τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί... αξέχαστες! Δείτε ποιες είναι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved