Οι αγαπημένες δίαιτες των σταρ - H γλουτένη, το baby food και η σούπα με λάχανο (Photos)
Hollywood

Οι αγαπημένες δίαιτες των σταρ - H γλουτένη, το baby food και η σούπα με λάχανο (Photos)

Όλο και περισσότεροι μπαίνουμε αυτό το διάστημα σε προγράμματα δίαιτας και αυστηρής διατροφής.

Το ίδιο φυσικά κάνουν και οι σταρ του Χόλιγουντ, που έχουν τα δικά τους μυστικά για να χάνουν γρήγορα κιλά.

Όχι βέβαια πάντα με τον καλύτερο τρόπο για την υγεία του οργανισμού τους.

Μπιγιονσέ

Νερό με πιπέρι καγιέν και λεμόνι

Στο πρόσφατο παρελθόν είδαμε την ποπ σταρ να ποστάρει στα social media γεύματα που αντικατοπτρίζουν μια χορτοφαγική διατροφή, αποκλείονταw από τα γεύματα της το κρέας και τα γαλακτοκομικά. Η Μπιγιονσέ πριν μείνει έγκυος στην πρώτη κόρη της έκανε διάσημη τη δίαιτα Master Cleanse, μια ολιγοήμερη αποτοξίνωση κατά την οποία έπινε μόνο νερό με πιπέρι καγιέν και λεμόνι (όχι ό,τι πιο υγιεινό να τρέφεσαι ουσιαστικά με... τίποτα!) για να προετοιμαστεί για το ρόλο της στην ταινία του 2006, «Dreamgirls». Εκείνη την εποχή, τις ημέρες που ήθελε να ξεδώσει από το στερήσει επέτρεπε στον εαυτό της να τρώει πίτσα και να πίνει κρασί.


Lady Gaga

Baby food

Η εκκεντρική σταρ κατάφερε να... πολτοποιήσει το επιπλέον βάρος (τουλάχιστον αυτό που η ίδια θεωρούσε περιττό), καθώς, σύμφωνα με φήμες, ακολούθησε πιστά τη μέθοδο της celebrity trainer του Χόλιγουντ, Τρέισι Άντερσον, που συνδυαστικά με τα προγράμματα ασκήσεων που δημιουργεί για τους μαθητές της προτείνει τη λεγόμενη «baby food» δίαιτα, δηλαδή όλα τα γεύματα να είναι πολτοποιπμένα σαν αυτά με τα οποία τρέφονται τα μωρά μετά τον 6ο μήνα. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δίαιτα, τρως περιορισμένες μερίδες από πολτοποιημένη τροφή, με εξαίρεση ένα υγιεινό και λίγων θερμίδων δείπνο. Την ίδια δίαιτα έχει γραφτεί πω ακολουθούν κατά καιρούς και οι ηθοποιοί Ρις Γουίδερσπουν, Τζένιφερ Άνιστον και Γκουίνεθ Πάλτροου.

Kέιτ Μίντλετον

Δίαιτα Dukan

Η δούκισσα του Κέμπριτζ χρησιμοποιεί μια γαλλική λύση όταν θέλει να χάσει 2-3 παραπανίσια κιλά, όπως έκανε πριν από το γάμο της με το διάδοχο του βρετανικού θρόνου, Γουίλιαμ. Ακολουθεί λοιπόν τη δίαιτα Dukan, βασισμένη σε μελέτες του Γάλλου γιατρού Pierre Dukan. Η δίαιτα δημιουργήθηκε πριν από 30 χρόνια, αλλά έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μετά την κυκλοφορία του βιβλίου «The Dukan diet», το 2000, που πούλησε περισσότερα από 7 εκατομμύρια αντίτυπα. Η δίαιτα Dukan βασίζεται στην άπαχη πρωτείνη, σε συνδυασμό με λαχανικά και χωρίζεται σε 3 φάσεις, καθώς όσο προχωράς, γίνεται λιγότερο αυστηρή και έχεις τη δυνατότητα να προσθέσει στο καθημερινό σου πρόγραμμα και άλλες τροφές.

Σάρα Μισέλ Γκέλαρ

Σούπα από λάχανο

Η ηθοποιός απασχόλησε τα Μέσα όταν μοιράστηκε με τους θαυμαστές της πως όταν θέλει να χάσει βάρος, ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα 7 ημερών κατά το οποίο αποκλείει από τη διατροφή της κρέας, γλυκά, αλεύρι, γαλακτοκομικά και φρούτα και τρέφεται αποκλειστικά με μια σούπα από λάχανο. Η διατροφή αυτή, με ελάχιστες θερμίδες, μετά τις πρώτες 3 μέρες εμπλουτιζόταν σταδιακά με μερικά ακόμα λαχανικά και φρούτα, γάλα και γιαούρτι, ενώ τις τελευταίες 2 μέρες του 7ήμερου προγράμματος η Γκελάρ προσέθετε κι ένα γεύμα από άπαχο κρέας και μαύρο ρύζι (συνήθως μεσημεριανό).


Μαντόνα

Μακροβιοτική δίαιτα

Πιστή εδώ και πολλά χρόνια σε αυστηρούς κανόνες υγιεινής διατροφής, η «ιέρεια της ποπ» τα τελευταία χρόνια είναι φανατική οπαδ05 μακροβιοτικής δίαιτας, που αποκλείει από το πρόγραμμα διατροφής όλες τις επεξεργασμένες και με συντηρητικά τροφές, όπως και το αλεύρι, τα αβγά, το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Η δίαιτα περιλαμβάνει βιολογικά λαχανικά, σπόρους, ξηρούς καρπούς, φύκια, όσπρια, λίγο άπαχο ψάρι, σόγια, προϊόντα ολικής άλεσης και φρούτα, ενώ πέρα από τα φρούτα επιτρέπει να «γλυκάνεις» τον εαυτό σου με σιρόπι maple ή ρυζιού.

Μέγκαν Φοξ

Ο κανόνας του 5

Για να μην κάνει κατακρατήσεις και να αποτοξινώνει τον οργανισμό της, η Μέγκαν Φοξ είχε γραφτεί πως έπινε σφηνάκια από μηλόξιδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις περιόδους που ήθελε να χάσει κάποια κιλά ακολουθούσε ένα πρόγραμμα διατροφής βασισμένο στο βιβλίο «The 5 Factor Diet» του Χάρλεϊ Πάστερνακ, το οποίο εν ολίγοις προτείνει γεύματα που φτιάχνονται από 5 μόνο υλικά και μπορούν να ετοιμαστούν σε 5 μόλις λεπτά. Η δίαιτα που έχει φτιαχτεί από το γυμναστή των σταρ δεν είναι μια δίαιτα απώλειας βάρους ουσιαστικά, αλλά μια πρόταση διατροφής που μπορεί να γίνει τρόπος ζωής, καθώς δεν πεινάς, έχεις ενέργεια και βάσει των τροφών που επιλέγονται, ο γλυκαιμικός δείκτης διατηρείται χαμηλά. Ιδανικά η διατροφή πρέπει να συνδυάζεται με 25 λεπτά άσκηση τη μέρα, 5 ασκήσεις που η καθεμία όλο κληρώνεται σε 5 λεπτά. Εξ ου και κανόνας του 5.

Μέγκαν Μαρκλ

Δεν στερείται απολύτως τίποτα

Η... έκπτωτη δούκισσα του Σάσεξ έχασε με μια κατά βάση φυτική διατροφή τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Διατροφή χαμηλή σε θερμί-δε5 και πλούσια σε φυτικές ίνες. Ένα μιλκσέικ βανίλιας με κόκκινα φρούτα για πρωινό, μια σαλάτα νισουάζ, ένα ποτήρι ροζέ κρασί και λίγο τυρί και μπαγκέτα για μεσημεριανό, ψάρι, κοτόπουλο ή ζυμαρικά ολικής άλεσης για βραδινό είναι ένα ημερήσιο διατροφικό πρόγραμμα της Μέγκαν. Η δούκισσα έχει μια ελεύθερη μέρα την εβδομάδα καθώς αγαπάει τις τηγανιτές πατάτες, τα ζυμαρικά, το κρασί, το παγωτό και πολλά άλλο. «Όλα με μέτρο και αν ξέρεις τι χρειάζεται το σώμα σου, είσαι εντάξει», είχε δηλώσει παλιότερα. Το ψυγείο της είναι πάντα γεμάτο με υγιεινά σνακ, όπως χούμους, καρότα, πράσινο χυμό και γάλα αμυγδάλου. Ακόμα προτιμά τα αβγά ποσέ και τοστ με αβοκάντο. Με λίγα λόγια, υδατάνθρακες, πρωτείνες και υγιή λίπη, με λίγα λόγια, δεν στερείται απολύτως τίποτα.

Γκουίνεθ Πάλτροου

Διατροφή χωρίς γλουτένη

Έχοντας ανακαλύψει πως έχει διάφορες τροφικές αλλεργίες που εκτός των άλλων μπλόκαραν το μεταβολισμό της, η ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια ακολουθεί μια «ορθοφαγία», επιτρέποντας στον εαυτό της να τρώει μόνο υγιεινές, θρεπτικές και κατά προτίμηση βιολογικές τροφές. Από το διαιτολόγιο της έχει αποκλείσει το λευκό ψωμί, το κόκκινο κρέας, το γάλα αγελάδας, ακόμα και τις μελιτζάνες και τις ντομάτες, στις οποίες ανακάλυψε πως έχει δυσανεξία. Ξεκινά την ημέρα της με έναν πράσινο χυμό (που περιέχει από πράσινο μήλο και σέλινο μέχρι τζίντζερ και σπανάκι) και ακολουθεί μια διατροφή χωρίς γλουτένη, με λίγο ψάρι και κοτόπουλο, αποφεύγοντας φυσικά τις σάλτσες και όλες τις επεξεργασμένες τροφές.

Πηγή Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved