Η Kim Kardashian έκανε throwback στην εφηβεία της – Οι μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της
Hollywood

Η Kim Kardashian έκανε throwback στην εφηβεία της – Οι μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της

Ένα φωτογραφικό ταξίδι στο παρελθόν έκανε η διάσημη reality star Kim Kardashian και η αλήθεια είναι ότι διαπιστώσαμε πολλές αλλαγές στην εμφάνισή της.

Είναι μια από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες οικονομικά γυναίκες του πλανήτη, ενώ σύμφωνα με το Forbes η περιουσία της ξεπερνά τα 37 εκ. δολάρια και το 219 βρέθηκε στην 26η θέση των πιο ακριβοπληρωμένων celebs στην Αμερική.

Τόσο λόγω του reality «Keeping up with the Kardashians» αλλά και λόγω της σειράς καλλυντικών που κυκλοφορεί, έχει καταφέρει να μπαίνουν μεγάλα ποσά στους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Μάλιστα, έως τον Ιούλιο του 2019 τα ετήσια κέρδη της ανέρχονταν στα 72 εκ. δολάρια!

Έτσι, λοιπόν, με τόσα λεφτά η Kim Kardashian απολαμβάνει μια luxury ζωή και κοινώς κάνει ό, τι της κατέβει στο κεφάλι. Αποφάσισε, λοιπόν, να κοινοποιηθούν εικόνες της από το παρελθόν, τότε που ήταν έφηβη και… natural.

Την είδαμε σε εικόνες που οι αισθητικές επεμβάσεις δεν είχαν ακόμη κάνει την εμφάνισή τους και για να λέμε την αλήθεια η Kim έχει αλλάξει αρκετά. Τόσο εκείνη όσο κι η μητέρα της Kris Jenner έκαναν ένα ταξίδι στο παρελθόν και δημοσίευσαν εικόνες στο instagram. Η Kim βέβαια με αφορμή τα γενέθλια της αδερφής της Kortney Kardashian.

Δες την στις ακόλουθες εικόνες και θα καταλάβεις…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved