Hanks-Wilson: Η βόλτα με σκάφος ανοιχτά της Αντίπαρου και τα τρυφερά φιλιά
Hollywood

Hanks-Wilson: Η βόλτα με σκάφος ανοιχτά της Αντίπαρου και τα τρυφερά φιλιά

Αν υπάρχει ένα ερωτευμένο ζευγάρι στο Χόλιγουντ αυτό είναι σίγουρα ο Tom Hanks και η Rita Wilson οι οποίοι διανύουν περίοδο διακοπών -πού αλλού- στη χώρα μας!

Οι διάσημοι Χολιγουντιανοί ηθοποιοί όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος βρέθηκαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο όπου διαθέτουν εξοχική κατοικία. Εδώ και λίγο καιρό διαθέτουν και το δικό τους σκάφος που φέρει το όνομα της Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού, Margarita.

Πάνω στα decks του τούς απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός αφού προηγουμένως όμως τους είχε εντοπίσει εκείνη σε φουσκωτό να κατευθύνεται προς το σκάφος και εκείνον να απολαμβάνει το κολύμπι του με μάσκα και βατραχοπέδιλα.

Έδωσαν λοιπόν ραντεβού στο σκάφος τους και αφού εκείνος έκανε ένα ντους και άλλαξε ρούχα, ανέβηκαν στο κατάστρωμα για να πιουν κάτι δροσιστικό και να χαλαρώσουν.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός που παραμόνευε τούς απαθανάτισε να ανταλλάσουν τρυφερά φιλιά στο κατάστρωμα πριν ανέβουν στο υψηλότερο deck για να χαρούν τη θαλασσινή αύρα και τη σκαφάτη βόλτα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι υπήρξε από τα πρώτα θύματα του κορονοϊού όταν ξέσπασε η πανδημία, είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και οι ίδιοι και το πλήρωμα του σκάφους και μάλιστα όταν είχαν φτάσει στην Αντίπαρο, κυκλοφορούσαν παντού με μάσκες και γάντια.

Δείτε φωτογραφίες από τις υπέροχες στιγμές του ζευγαριού πάνω στο σκάφος:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved