Tom Hanks-Rita Wilson: Τελευταίες βόλτες (για φέτος) στην Αντίπαρο!
Hollywood

Tom Hanks-Rita Wilson: Τελευταίες βόλτες (για φέτος) στην Αντίπαρο!

Ήρθαν, "όργωσαν" το Αιγαίο με σκάφος, απόλαυσαν τον επίγειο παράδεισό τους στην Αντίπαρο και αναχώρησαν και πάλι για τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου βρίσκεται η "βάση" τους. 

Ο λόγος βέβαια για τον Tom Hanks και την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Rita Wilson η οποία και έκανε τον διάσημο ηθοποιό να λατρέψει κάθε τι που έχει να κάνει με την Ελλάδα.

Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος προσφάτως έγινε και Επίτιμος Έλληνας όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το καλοκαίρι βρέθηκε στον επίγειο παράδεισό του, την Αντίπαρο όπου ως γνωστόν διαθέτει εξοχική κατοικία.

Οι δυο τους ακολούθησαν πάνω κάτω το πρόγραμμα που έχουν κάθε καλοκαίρι, κάνοντας θαλάσσιες βόλτες με θαλαμηγό ή φουσκωτό σε κοντινά νησιά, ανακαλύπτοντας ανεξερεύνητες ομορφιές, απολαμβάνοντας παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες σε γραφικά ταβερνάκια και δειπνώντας με φίλους.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το διάσημο ζευγάρι στο λιμάνι της Αντίπαρου, μέσα στο πολυτελές τζιπ του με τον Οσκαρικό ηθοποιό να το οδηγεί.

Γνωρίζοντας πλέον σπιθαμή προς σπιθαμή το νησί μιας και το επισκέπτονται εδώ και πολλά χρόνια, έχουν αποκτήσει δυνατές φιλίες με ντόπιους και φυσικά διασυνδέσεις με ανθρώπους που μπορούν να τους κατατοπίσουν για ό,τι και αν ζητήσουν.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους στο λιμάνι της Αντίπαρου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved