«E.T. ο εξωγήινος»: Πώς είναι σήμερα, 40 χρόνια μετά, ο μικρός Έλιοτ από την ταινία;
Hollywood

«E.T. ο εξωγήινος»: Πώς είναι σήμερα, 40 χρόνια μετά, ο μικρός Έλιοτ από την ταινία;

Μαζί με τον E.T. τον εξωγήινο, πάντα είχαμε στο νου ως εικόνα και τον μικρό Έλιοτ στο πλευρό του που ήταν ο καλός του φίλος. Πώς είναι αλήθεια σήμερα και τι κάνει ο πιτσιρικάς που είχε κερδίσει τις καρδιές του κόσμου;

Η εμβληματική ταινία, παραγωγής 1982, που κατέκτησε τις καρδιές των θεατών ανά τον κόσμο και χάρισε στον Στίβεν Σπίλμπεργκ τη διεθνή αναγνώριση, είχε σπάσει τα ταμεία και είχε καταφέρει να μπει στις καρδιές όλων μας.

Πώς είναι όμως σήμερα, ακριβώς σαράντα ολόκληρα χρόνια αργότερα ο τότε 10χρονος Έλιοτ;

Ο λόγος για τον Χένρι Τόμας, ο οποίος δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί με τίποτα άλλο στη ζωή του εκτός από την υποκριτική.

Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε η ταινία δεν του άφησε και πολλά περιθώρια να θέλει να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Δείτε απόσπασμα από την ταινία:

Βέβαια, εκείνο τον καιρό της τεράστιας επιτυχίας, δεν ήταν όλα ρόδινα για έναν δεκάχρονο και την οικογένειά του. Όπως είχε παραδεχτεί ο ίδιος σε συνέντευξή του για εκείνη την εποχή κατά την οποία χρειάστηκε να απέχει για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας: «Η τεράστια φήμη τρόμαξε πάρα πολύ τους γονείς μου. Η μητέρα μου, που αγαπούσε πολύ την αγροτική ζωή, δεν ήταν ευχαριστημένη που έπρεπε να μαζέψει τα πράγματά της και να πάει μαζί μου», είχε πει ο ηθοποιός ο οποίος τελικά κατάφερε να διαγράψει μία πολύ εντυπωσιακή πορεία στον χώρο της υποκριτικής, παίζοντας δίπλα σε σπουδαίους συναδέλφους του όπως με τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Ντάνιελ ΝτέιΛιούις για την ταινία «Συμμορίες της Νέας Υόρκης» ενώ έπαιξε και στις ταινίες «Gerald's Game» και «Dear John».

Έχει όμως και πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά τρόμου του Netflix «The Haunting of Bly Manor» αν και δεν είναι πολλοί εκείνοι που γνωρίζουν πως ο «θείος Χένρι» είναι στην πραγματικότητα ο Έλιοτ από τον E.T.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Νοέμβριο του 2019, επανέλαβε τον ρόλο του ως Έλιοτ για μια διαφήμιση στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην οποία ο E.T. επιστρέφει για να επισκεφτεί έναν ενήλικο πλέον Έλιοτ και την οικογένειά του για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Από 10χρονο αγόρι... μπαμπάς τριών παιδιών!

Ως ένας πολύ γοητευτικός άντρας, ο διάσημος ηθοποιός είχε πολλές κατακτήσεις. Το 2004 ντύθηκε για πρώτη φορά γαμπρός στο πλευρό της ηθοποιού Μαρί Ζιλκ με την οποία απέκτησαν μια κόρη, την Χέιζελ.

Τρία χρόνια μετά όμως το ζευγάρι χώρισε και εκείνος ξαναπαντρεύτηκε, την τωρινή σύζυγό του, την Άναλι. Μαζί απέκτησαν άλλα δύο παιδιά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το παρελθόν και το παρόν στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved