Cheslie Kryst: Έβαλε τέλος στη ζωή της- Έπεσε από τον 29ο όροφο!
Hollywood

Cheslie Kryst: Έβαλε τέλος στη ζωή της- Έπεσε από τον 29ο όροφο!

Οριστικό τέλος της ζωής της αποφάσισε να βάλει η 30χρονη Cheslie Kryst, η οποία πήδηξε από τον 29ο όροφο, όπου βρισκόταν το σπίτι της, αφήνοντας ένα γράμμα στη μητέρα της. 

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η New York Post η πανέμορφη κοπέλα είχε γίνει ευρέως γνωστή στο κοινό, μιας και είχε στεφθεί Μις Αμερική το 2019 και αποφάσισε να αυτοκτονήσει, κάνοντας "βουτιά" από τον 29οροφο του σπιτιού της, όπου διέμενε.

Λίγες ώρες πειν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της, η Cheslie Kryst είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Αυτή η μέρα να σου φέρει ανάπαυση και ειρήνη». Αναφέρεται ότι το μοντέλο άφησε ένα σημείωμα στην μητέρα της, στο οποίο έλεγε ότι της άφηνε τα πάντα, χωρίς να της εξηγεί τι ήταν αυτό που την ώθησε σε αυτήν την πράξη.

Η ίδια είχε αναφέρει παλαιότερα σε ημερίδα ψυχικής υγείας: «Κάνω τα πάντα για να φροντίσω την ψυχική μου υγεία. Και το πιο σημαντικό είναι ότι μιλάω με έναν σύμβουλο. Μου δίνει στρατηγικές όταν είμαι λυπημένη ή χαρούμενη ή έχω βαρύ πρόγραμμα. Συχνά κλείνω το κινητό μου».

Η οικογένεια της συγκλόνισε, λέγοντας: «Νοιαζόταν, αγαπούσε, γελούσε και έλαμπε. Η Τσέσλι ενσάρκωνε την αγάπη και προσέφερε σε άλλους ανθρώπους, είτε μέσω της εργασίας της ως δικηγόρος που μαχόταν για την κοινωνική δικαιούνη, είτε ως Μις ΗΠΑ, είτε ως παρουσιάστρια στο Extra. Κυρίως όμως ως κόρη, αδελφή, φίλη, μέντορας και συνάδελφος. Ξέρουμε ότι η επίδρασή της στη ζωή μας θα συνεχίσει να υπάρχει».

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες της Chelsie Kryst

Διαβάστε επίσης:

Rihanna: Έγκυος στο πρώτο της παιδί - Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

Ξεσπά το διάσημο μοντέλο: «Μεγάλωσα με ανθρώπους που μου έλεγαν ότι η φωνή μου δεν ήταν σημαντική»

Απασφαλίζει ο 66χρονος σταρ του Hollywood - Τον αποκαλούν «ψυχοπαθή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved