Τζέιμς Φράνκο: Πήγε το κορίτσι του στην Αθήνα για ψώνια και την άφησε να αγοράσει ό,τι ήθελε!
Hollywood

Τζέιμς Φράνκο: Πήγε το κορίτσι του στην Αθήνα για ψώνια και την άφησε να αγοράσει ό,τι ήθελε!

Τι άλλο θέλει μία γυναίκα από τον σύντροφό της όταν εκείνος την οδηγεί σε ένα από τα ακριβότερα μαγαζιά για να ψωνίσει ό,τι θέλει; 

Ο Τζέιμς Φράνκο πάντως αυτό έκανε στην εδώ και πέντε χρόνια αγαπημένη του Isabel Pakzad όταν βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για shopping therapy.

Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος έχει λατρεία για τη χώρα μας και με κάθε ευκαιρία την επισκέπτεται, τις προηγούμενες μέρες ήταν εδώ και τον είδαμε σε φωτογραφίες να διασκεδάζει σε διάφορα νυχτερινά κέντρα της πόλης. Μάλιστα, σε κάποια έξοδό του είχε συναντήσει και την Άννα Βίσση και είχαν διασκεδάσει μαζί.

Πάντα κοντά του το κορίτσι του, η 26χρονη Isabel με την οποία είναι μαζί από το 2017, όταν εκείνη ήταν μόλις 21 ετών. Παρά τη διαφορά ηλικίας που έχουν, μιας και ο Τζέιμς Φράνκο είναι 44 χρόνων, το ζευγάρι δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένο, παρά τα χρόνια που είναι μαζί.

Εκτός λοιπόν από τις βραδινές τους εξόδους, ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές τους στο κέντρο της Αθήνας να επιδίδεται σε ανελέητο shopping therapy. Κυρίως εκείνη η οποία μάλιστα οδηγήθηκε από τον διάσημο ηθοποιό σε κεντρικό κατάστημα μεγάλου οίκου μόδας για να ψωνίσει. Δηλαδή έκανε πραγματικότητα τον κρυφό πόθο που έχουν όλες οι γυναίκες.

Δείτε φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved