Alain Delon: H σπάνια εμφάνιση με τον γιο του, Alain-Fabien, μετά την περιπέτεια με την υγεία του
(c)2017 Lucian Nuta Photography
Hollywood

Alain Delon: H σπάνια εμφάνιση με τον γιο του, Alain-Fabien, μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε ο διάσημος ηθοποιός Alain Delon με τον γιο του Alain-Fabien και τράβηξαν πάνω τους όλα τα φλας!

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή που μας πέρασε, ο Alain Delon πήγε να δει τη νέα ταινία του γιου του, Alain-Fabien Delon, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη “Wild Days” του David Lanzmann.

Ο Alain-Fabien Delon, πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου είδαμε τον σπουδαίο ηθοποιό πατέρα του να κάθεται στην πρώτη σειρά της αίθουσας, σε αυτή την ιδιωτική προβολή της ταινίας “Wild Days”. Μάλιστα δεν ήταν μόνος αλλά μαζί με τη σύντροφό του, Hiromi.

«Έφερα τον μπαμπά να δει την ταινία μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο Alain-Fabien Delon.

Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι του 2019, ο Alain Delon υπέστη διπλό εγκεφαλικό επεισόδιο και από τότε οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Ως περήφανος μπαμπάς όμως δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει με την παρουσία του τον γιο του ο οποίος διαγράφει τη δική του πορεία στο χώρο. Μπορεί οι σχέσεις τους στο παρελθόν να ήταν στα άκρα, όμως, από τότε που συνέβη αυτό με την υγεία του, ο γιος του είναι συνεχώς δίπλα του και στον στηρίζει σε ό, τι χρειάζεται.

Δείτε τη φωτογραφία στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved