Αναστάτωσε τα Ματογιάννια η Νικόλ Σέρζινγκερ - Η βόλτα με τον αρραβωνιαστικό της & το καυτό outfit
Hollywood

Αναστάτωσε τα Ματογιάννια η Νικόλ Σέρζινγκερ - Η βόλτα με τον αρραβωνιαστικό της & το καυτό outfit

Η Νικόλ Σέρζινγκερ δεν έκανε τα βλέμματα να γυρίσουν μόνο επειδή την αναγνώριζαν οι τουρίστες της Μυκόνου και οι κάτοικοί του αλλά και επειδή επέλεξε για τη βόλτα της ένα υπέροχο κίτρινο ντεπιές που μόνο απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει. 

H διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός και ο πρώην διεθνής παίκτης του ράγκμπυ Τομ Έβανς βρέθηκαν και φέτος, όπως και πέρυσι, στην Ελλάδα η οποία τούς μάγεψε.

Δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν -ειδικά εκείνη- φωτογραφίες από τις περιηγήσεις τους στο νησί δείχνοντας το ίδιο μαγεμένοι με πέρυσι με τις ομορφιές της χώρας μας.

Ο φωτογραφικός φακός, τούς απαθανάτισε σε βραδινή βόλτα τους στα Ματογιάννια να κάνουν βόλτα και να κατευθύνονται σε γνωστό στέκι της Μυκόνου για να διασκεδάσουν.

Μάλιστα και τους δύο συνόδευε η Μαρίνα Βερνίκου η οποία έδειχνε να έχει αποκτήσει αρκετή οικειότητα μαζί τους.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί πριν από λίγο καιρό και δείχνει να διανύει την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης του που όμως κανείς δεν ξέρει πότε θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Πάντως, σε αυτή τη βόλτα τους στα Ματογιάννια η Nicole Scherzinger ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση με το κίτρινο φλούο σύνολό της που αναδείκνυε φυσικά τις τέλειες αναλογίες της.

Δείτε φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved