Βραβεία Emmy: Έτσι τίμησαν τη μνήμη του Μάθιου Πέρι - Το συγκινητικό βίντεο
Hollywood

Βραβεία Emmy: Έτσι τίμησαν τη μνήμη του Μάθιου Πέρι - Το συγκινητικό βίντεο

Τα βραβεία Emmy 2024 απέτισαν φόρο τιμής σε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της τηλεόρασης, τον ηθοποιό των «Friends», Μάθιου Πέρι, με ένα συγκινητικό μουσικό αφιέρωμα.

Η Τηλεοπτική Ακαδημία τίμησε τον εκλιπόντα πρωταγωνιστή των «Friends» με την εκτέλεση του εναρκτήριου τραγουδιού, «I'll Be There for You», από τον Τσάρλι Πουθ.

Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες σε ηλικία 54 ετών τον περασμένο Οκτώβριο. Η αιτία του θανάτου του κρίθηκε ως ατύχημα τον Δεκέμβριο, που προκλήθηκε από τις «οξείς επιπτώσεις της κεταμίνης», δήλωσε η ιατροδικαστική υπηρεσία της κομητείας του Λος Άντζελες.

Ο σούπερ fan των «Friends» Τσάρλι Πουθ ερμήνευσε σε προηγούμενη εμφάνισή του το αγαπημένο τραγούδι του show σε μια συναυλία του στη Μελβούρνη μόλις μια ημέρα μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Να υπενθυμίσουμε πως το καστ της λατρεμένης σειράς έκανε ένα reunion πριν από κάποιους μήνες, χάρη στο οποίο καταφέραμε να απολαύσουμε για τελευταία φορά τους αγαπημένους μας 6 «φίλους» στον εμβληματικό καναπέ.

Λίγους μήνες αργότερα όλοι μας ξυπνήσαμε με την είδηση της τραγικής απώλειας του αγαπημένου μας Τσάντλερ.

Λίγο μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι τον Οκτώβριο, η Τζένιφερ Άνιστον και ολόκληρο το καστ έγραψαν συγκινητικά αφιερώματα στον εκλιπόντα φίλο τους.

Η Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον Τσάντλερ από τα γυρίσματα της σειράς, μια εμβληματική σκηνή, αλλά και ένα μήνυμα που της είχε στείλει ο συνάδερφός της.

Η Τζένιφερ Άνιστον έγραψε:

«Ω φίλε αυτό με έχει πονέσει βαθιά… Το να πρέπει να αποχαιρετήσω τον Matty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναζήσει. Όλοι βιώνουμε την απώλεια κάποια στιγμή της ζωής μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης. Το να μπορείς πραγματικά να ΚΑΘΕΣΑΙ σε αυτή τη θλίψη, σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές χαράς και ευγνωμοσύνης που αγάπησες κάποιον τόσο βαθιά. Και τον αγαπήσαμε βαθιά. Ήταν μέρος του DNA μας.

Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Αυτή ήταν μια εκλεκτή οικογένεια που άλλαξε για πάντα την πορεία του ποιοι ήμασταν και ποιος θα ήταν ο δρόμος μας. Για τον Matty, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελάνε. Όπως είπε και ο ίδιος, αν δεν άκουγε το “γέλιο” νόμιζε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και το αγόρι κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάμε. Και να γελάμε δυνατά. Τις τελευταίες εβδομάδες, κλαίω με λυγμούς πάνω από τα μηνύματά μας. Για γέλια και για κλάματα και μετά πάλι γέλια. Θα τα κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved