Emmy 2024: Συγκίνηση για την Άπλγκεϊτ - Η σπάνια εμφάνιση με το μπαστούνι και η αντίδραση του κοινού
Hollywood

Emmy 2024: Συγκίνηση για την Άπλγκεϊτ - Η σπάνια εμφάνιση με το μπαστούνι και η αντίδραση του κοινού

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στα βραβεία Emmy 2024 και κατάφερε να μας συγκινήσει!

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς προκειμένου να απονείμει το βραβείο στην κατηγορία Β΄ Γυναικείου Ρόλου σε Κωμική Σειρά.

Η 52χρονη ηθοποιός που δίνει μάχη με την σκλήρυνση κατά πλάκας ανέβηκε στη σκηνή με το μπαστούνι της και τη βοήθεια του παρουσιαστή της βραδιάς, Άντονι Άντερσον.

Το κοινό την αποθέωσε και δεν μπορούσε να σταματήσει να την χειροκροτεί!

«Σας ευχαριστώ πολύ! Θεέ μου! Με κάνετε να ντρέπομαι που με υποδέχεστε όρθιοι» είπε η διάσημη ηθοποιός ενώ αστειεύτηκε λέγοντας ότι «το σώμα δεν είναι έτσι από το Ozempic». Το κοινό σηκώθηκε όρθιο και την χειροκροτούσε, ενώ η ίδια δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της.

«Κάποιοι από εσάς μπορεί να με γνωρίζετε ως Κέλι Μπάντι από το Married with Children. Δεν χρειάζεται να χειροκροτάτε κάθε φορά που κάνω κάτι», πρόσθεσε αφού έλαβε άλλο ένα θερμό χειροκρότημα. «Θα κλάψω περισσότερο από ό,τι έχω κλάψει», συμπλήρωσε.

Η σκληρή καθημερινότητα με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Τον Μάιο του 2023, η Κριστίνα Άπλγκεϊτ αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι ο ρόλος της στο «Dead To Me» μπορεί να είναι η τελευταία της δουλειά ως ηθοποιός, καθώς η σκλήρυνση κατά πλάκας δε τη διευκολύνει καθόλου στην υποκριτική.

«Μάλλον δεν πρόκειται να ξαναδουλέψω μπροστά στην κάμερα», δήλωσε η Κριστίνα Άπλγκεϊτ, προσθέτοντας ότι ενώ αγαπούσε το καστ και το συνεργείο της, η δουλειά ήταν ένας καθημερινός αγώνας για εκείνη.

Ωστόσο, θα απολαμβάνει για πάντα τη φιλία που έχτισε με τη συμπρωταγωνίστριά της Λίντα Καρντελίνι, λέγοντας: «Είμαι τόσο χαρούμενη που ήρθα σε επαφή μαζί της. Είναι μακράν η καλύτερη ηθοποιός με την οποία έχω συνεργαστεί ποτέ σε όλη μου τη ζωή, αν όχι ο σπουδαιότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει και για την ασθένειά της. Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός είχε δηλώσει: «Δεν ήξερα τι μου συνέβαινε», είπε. «Εκείνο τον Ιανουάριο, τα δάχτυλα των ποδιών μου ξεκίνησαν να μουδιάζουν, αλλά το αγνόησα. Ξαφνικά, ξεκίνησα να πέφτω. Όλοι μου έλεγαν ότι πρόκειται για κάποιου είδους νευροπάθεια».

Και συνέχισε: «Σε αυτό το σημείο, χρειάστηκε να με πάρουν με αναπηρικό καροτσάκι για να καθίσω γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω αν το σετ ήταν μακριά. Κοιμόμουν όλη την ώρα και πήρα 40 κιλά, συνέβησαν πολλά πράγματα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved