Reg Traviss: «Εχασα τη μία και μοναδική μου αγάπη!»
Hollywood

Reg Traviss: «Εχασα τη μία και μοναδική μου αγάπη!»

Προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί την γυναίκα της ζωής του.

«Έχασα τη μια και μοναδική μου αγάπη», δήλωσε ο Reg Traviss μιλώντας για τον θάνατο την Amy Winehouse. Ο Reg αποκάλυψε ότι αυτός και η Amy Winehouse είχαν αρραβωνιαστεί κρυφά λίγες βδομάδες πριν πεθάνει.
O 35χρονος Reg ισχυρίζεται ότι είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του προσφέροντάς της μάλιστα και διαμαντένιο δαχτυλίδι. Σύμφωνα με δημοσίευμα στενός φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε ότι ήταν πολύ αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. «Ο Reg έκανε πρόταση γάμου με διαμαντένιο δαχτυλίδι στην Amy και εκείνη είπε αμέσως το πολυπόθητο «ναι». Τον αγαπούσε πολύ και πραγματικά ήταν ευτυχισμένη. Αυτό που ήθελε περισσότερο από όλα ήταν να κάνει οικογένεια και παιδιά μαζί του. Είχε βρει μαζί του την ηρεμία και προσπαθούσε όλο αυτό τον καιρό να νικήσει τους δαίμονες του παρελθόντος. Μάλιστα οι δύο τους σχεδίαζαν να παντρευτούν την επόμενη χρονιά».
Από την πλευρά του ο Reg που μίλησε για πρώτη φορά μετά το θάνατο της αγαπημένης του είπε: «Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες η Amy ήταν καλά. Υποφέρω από τον αναπάντεχο και ξαφνικό χαμό της. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το κενό που νιώθω.»
Το ζευγάρι γνωρίστηκε δύο μήνες μετά το χωρισμό της Amy με τον Blake Fielder-Civil. Μάλιστα ο Reg ισχυρίστηκε ότι η Amy γινόταν πολλές φορές χάλια από τον πρώην της. Οι τελευταίες φήμες αναφέρουν ότι η Amy κατέρρευσε συναισθηματικά όταν ο πρώην σύζυγός της, της απαγόρευσε να τον επισκεφτεί στη φυλακή.

Πηγή: Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved