Κέβιν Σπέισι: «Ποτέ δεν έχω νιώσει όπως στην Επίδαυρο!»
Hollywood

Κέβιν Σπέισι: «Ποτέ δεν έχω νιώσει όπως στην Επίδαυρο!»

Όταν ένας ηθοποιός, χολιγουντιανών διαστάσεων, σαν τον Κέβιν Σπέισι, βραβευμένος με δύο Oscar και με δεκάδες άλλες διακρίσεις, δηλώνει πως η εμπειρία του στο Aρχαίο θέατρο της Επιδαύρου θα του μείνει αξέχαστη, τότε αυτό σημαίνει κάτι το ξεχωριστό!

Συγκεκριμένα, ο 52χρονος ηθοποιός, έγραψε το βράδυ της Τετάρτης στη σελίδα του στο Twitter, « Ποτέ μου δεν ξανάνιωσα έτσι, όπως όταν έπαιξα στην σκηνή της Επιδαύρου. Αυτή η εμπειρία θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή. Τώρα επιστροφή στο Old Vic».

Περίπου 9.000 άνθρωποι είχαν την τύχη να τον απολαύσουν ως Ριχάρδο Γ', στη θεατρική παράσταση του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου. Οι παραστάσεις πήραν μάλιστα και παράταση, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού και κράτησαν από την προηγούμενη Παρασκευή, έως την Κυριακή.

Το δέος όμως που ένιωσε ο Σπέισι, το εξέφρασε και τις στιγμές που τελείωνε η κάθε παράσταση, κάνοντας μια πραγματικά βαθιά υπόκλιση, ενθουσιασμένος από τη θέρμη και κυρίως το πλήθος των θεατών που τον καλούσαν να ξαναβγεί στη σκηνή του Αρχαίου Θεάτρου. Πηγή: protothema


Δείτε το video:




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved