Τι αποκάλυψε η Mila Jovovich στον Γιώργο Σατσίδη;
Hollywood

Τι αποκάλυψε η Mila Jovovich στον Γιώργο Σατσίδη;

Τη Mila Jovovich, τον Orlando Bloom αλλά και ολόκληρο το cast της υπερπαραγωγής «Οι τρεις σωματοφύλακες» συνάντησε ο Γιώργος Σατσίδης στο Λονδίνο για τις ανάγκες της εκπομπής του «Movies & Stars» στο ΜΤV.


O γνωστός δημοσιογράφος είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη Mila που υποδύεται τη Μιλαίδη στην 3D χολιγουντιανή υπερπαραγωγή. Η διάσημη star που κατάγεται από τη Σερβία και την Ουκρανία αλλά μεγάλωσε στο Los Angeles, αποκάλυψε ότι λατρεύει την ελληνική κουζίνα και ότι είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο παραβιάζει την αυστηρή διατροφή της. Κάνει γιόγκα, πιλάτες και πολεμικές τέχνες για να διατηρείται σε φόρμα και κάτω από το κρεβάτι της βρίσκεται πάντα ένα μαχαίρι για παν ενδεχόμενο.

Σε εκείνους που τη συγκρίνουν με την Angelina Jolie λόγω της έντονης προσωπικότητας της η ίδια δηλώνει: «Δεν με κολακεύει να με συγκρίνουν με κανέναν, είμαι η Mila τίποτα άλλο!». Ακόμη πιο όμορφη από κοντά με βλέμμα που κόβει την ανάσα, όπως αποκαλύπτει ο Γιώργος από την tet a tet συνέντευξη, η 36χρονη σταρ μίλησε για το πόσο άλλαξε η ζωή όταν την ανακάλυψε στα 12 της ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Ρίτσαρντ Άβεντον και πώς ένιωσε όταν έκανε το πρώτο της Vogue εξώφυλλο «το όνειρο , όπως είπε, κάθε κοριτσιού!».

Η Jovovich αποφεύγει να μιλάει για τους γονείς που χώρισαν αφότου μετανάστευσαν από την Ουκρανία στις ΗΠΑ ενώ μελανό σημείο στη βιογραφία της αποτελεί η καταδίκη του πατέρα της σε 20 χρόνια φυλάκιση ύστερα από κατηγορίες για έντονη συμμετοχή σε οικονομικό σκάνδαλο ασφαλιστικής εταιρίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved