Δείτε την Miranda Kerr αμακιγιάριστη
Hollywood

Δείτε την Miranda Kerr αμακιγιάριστη

Στο σπίτι και στο σύζυγο επέστρεψε η Miranda Kerr! Η γυναίκα του διάσημου ηθοποιού Orlando Bloom, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι, καθώς λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, πρέπει να ταξιδεύει συνεχώς.

Στις «περιπλανήσεις» της δεν είναι μόνη, αλλά έχει την καλύτερη «παρέα», που δεν είναι άλλη από τον σχεδόν ενός έτους γιο της Flynn. Το 28χρονο μοντέλο, παρόλο που γέννησε σχετικά πρόσφατα, έχει επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Επειδή όμως είναι και τρυφερή μανούλα, δεν μπορεί ν΄αποχωριστεί με τίποτα τον καρπό του έρωτα της με τον Orlando Bloom.

Μiranda και Flynn είναι αυτοκόλλητοι! Μαμά και γιος ταξιδεύουν παντού μαζί όταν ο μπαμπάς έχει γυρίσματα και δεν μπορεί να κρατήσει το γιο.
Έτσι και χθες, οι παπαράτσι τους συνέλαβαν στο αεροδρόμιο «JFK», καθώς επέστρεφαν στη Νέα Υόρκη. Κρατώντας αγκαλιά το μωρό της, έλαμπε από ευτυχία. Εντελώς άβαφτη αλλά εξίσου λαμπερή, το μοντέλο της «Victoria’s Secret» δεν άφησε λεπτό τον μικρό Flynn, ενώ χαμογελούσε πλατιά, περήφανη για το μοναχογιό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved