Παντρεύτηκε για... αποταμίευση ο George Clooney;
Hollywood

Παντρεύτηκε για... αποταμίευση ο George Clooney;

Κι όμως συνέβη! Γαμπρός ντύθηκε ο George Clooney, που -ελέω οικονομικής κρίσης- πήρε ξανθιά Νορβηγίδα αγνώστων λοιπών στοιχείων για να ενισχύσει τις αποταμιεύσεις του!


Πριν αρχίσετε να παίρνετε τα υπογλώσσια το ένα πίσω από το άλλο, να σας πούμε ότι ο δισεκατομμυριούχος γόης του Hollywood παντρεύτηκε μόνο και μόνο για τις ανάγκες του διαφημιστικού νορβηγικής τράπεζας.


Η τυχερή της υπόθεσης είναι η -ομολογουμένως- ασχημούλα πρωταγωνίστρια, η οποία ξυπνάει παντρεμένη με τον George (πόσες και πόσες ανά την Υφήλιο δεν έχουν αυτή τη φαντασίωση;) και ψάχνει να αγοράσει το σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά τους!

«Κάποιοι στέκονται τυχεροί στη ζωή τους. Για τους υπόλοιπους υπάρχει η έξυπνη λύση- η αποταμίευση», λέει το σλόγκαν της τράπεζας. Μωρέ τι μας λες; Το ίδιο είναι να παντρευτείς τον Clooney με το να βάλεις λεφτά στην άκρη; Κάποιες θα σκότωναν για το πρώτο...

Χαλάλι, πάντως: με βάση τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν, οι νέοι μικρομεσαίοι πελάτες αυξήθηκαν μετά την προβολή του διαφημιστικού! Μαντέψτε... οι περισσότεροι από αυτούς είναι γυναίκες!!!


Δείτε τον έγγαμο βίο του ηθοποιού με την ξανθιά Νορβηγίδα








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved