Hollywood

Goldie Hawn: Αποκαλύψεις για χρήση κοκαΐνης και άγριο σεξ

Σκούρα τα πράγματα για την αγαπημένη κωμική μας ηθοποιό και κατά κάποιον τρόπο δεμένη με την Ελλάδα Goldie Hawn αφού κάθε καλοκαίρι περνά τις διακοπές της στη Σκιάθο! Και αυτό γιατί το παρελθόν της έρχεται να την… πνίξει με τις αποκαλύψεις που απειλεί ο πρώην σύζυγός της πως θα κάνει για εκείνη.

Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά το ξαφνικό διαζύγιό τους, ο πρώην σύζυγός της παίρνει την εκδίκησή του. Ο λόγος για τον Bill Hudson, πατέρα της Kate Hudson ο οποίος έχει γράψει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο στο οποίο υποστηρίζει ότι η ηθοποιός έκανε χρήση κοκαΐνης. Ο άλλοτε ποπ σταρ και μέλος του επιτυχημένου συγκροτήματος των Hudson Brothers υποστηρίζει πως η πρώτη έξοδό του με την Hawn έγινε το 1975 σε κινέζικο ρεστοράν, όπου και διαμαρτυρήθηκε ο ίδιος σε εκείνη πως ο άντρας που καθόταν στο απέναντι από εκείνους τραπέζι, ήταν ιδιαίτερα αγενής. Και τότε εκείνη του απάντησε: «Α, είναι ο πρώτος μου σύζυγος». Τότε λοιπόν, όπως υποστηρίζει ο Hudson, έμαθε πως ακόμα δεν είχε πάρει διαζύγιο από τον πρώτο της σύζυγο, τον σκηνοθέτη Gus Trikonis. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, το δεύτερο ραντεβού τους έγινε σε συναυλία των Rolling Stones όπου όπως υποστήριξε εκείνος εμφανίστηκε μπροστά τους μία μεγάλη πιατέλα με κοκαΐνη από την οποία εκείνη πήρε μία μεγάλη δόση.
Και οι αποκαλύψεις του δεν σταματούν εδώ καθώς όπως λέει, εκείνο το βράδυ έκαναν σεξ για παραπάνω από δώδεκα ώρες και παρόλο που εκείνη συνέχιζε να είναι παντρεμένη με άλλον άντρα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved