«Έχω αποδείξεις ότι ο Bieber είναι ο πατέρας του παιδιού μου»
Hollywood

«Έχω αποδείξεις ότι ο Bieber είναι ο πατέρας του παιδιού μου»

Η 20χρονη Mariah Yeater επεφύλασσε και άλλο χτύπημα στους θαυμαστές του Justin Bieber που δεν έχουν συνέλθει ακόμα από το σοκ της είδησης ότι ο 17χρονος διάσημος τραγουδιστής ίσως είναι ο πατέρας ενός μόλις τεσσάρων μηνών μωρού.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η 20χρονη μίλησε για όλα όσα συνέβησαν εκείνη την καυτή βραδιά με τον Bieber κατά την οποία έμεινε έγκυος. Με κλάματα στα μάτια, εξιστορούσε τις ερωτικές στιγμές της με τον μόλις 16χρονο Justin πέρυσι.
Όλα αυτά, σύμφωνα με την ίδια, συνέβησαν στα παρασκήνια της συναυλίας του στο Staples Center στο Λος Άντζελες όπου ο Justin άρχισε να τη φλερτάρει από το πρώτο λεπτό που την είδε. Όταν εκείνος της είπε, όπως ισχυρίζεται η 20χρονη κοπέλα, να πάνε κάπου μόνοι τους, βρέθηκαν σε τουαλέτα και εκεί ο Bieber μεταμορφώθηκε από ένα γλυκό αγόρι σε πολύ επιθετικό ερωτύλο. Το συγκεκριμένο σίριαλ φαίνεται ότι θα έχει πολλά επεισόδια. Στις 15 Δεκεμβρίου θα γίνει ένα δικαστήριο για να αποφασιστεί αν η Mariah Yeater θα πάρει διατροφή για τον τεσσάρων μηνών γιο της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved