Βρετανικά βραβεία μόδας: Οι λαμπερές εμφανίσεις (φωτό)
Hollywood

Βρετανικά βραβεία μόδας: Οι λαμπερές εμφανίσεις (φωτό)

Σε πασαρέλα μετατράπηκε για λίγο ο χώρος όπου φιλοξενούνταν χθες το βράδυ τα Βρετανικά βραβεία μόδας όπου έδωσαν το παρών μερικές από τις πιο όμορφες σταρ με την Victoria Beckham αλλά και την Kelly Brook να κερδίζουν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους.

Η μεν πρώτη εμφανίστηκε με μία απίστευτα σικ μαύρη τουαλέτα, η δε Kelly Brook έμοιαζε με άγγελο μέσα στην ολόλευκη μακριά τουαλέτα της. Η σύζυγος του David Beckham μάλιστα απέσπασε και βραβείο (Designer Brand), όμως σίγουρα έκλεψε τα βλέμματα όλων με τη γοτθικού στυλ τουαλέτα της.
Ανάμεσα στους υπόλοιπους σταρ που έδωσαν το παρών στην λαμπερή εκδήλωση ήταν επίσης η Kate Moss αλλά και ο Marc Jacobs όπως επίσης και η κόρη της Annie Lennox, η Tali, η Olivia Palermo, τα μοντέλα Georgia May Jagger και Amber Le Bon. Εντυπωσιακή και η παρουσία του Οσκαρικού ηθοποιού Colin Firth ο οποίος κατέκτησε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για την ταινία The King’s Speech.
Δεν πήρε και τις καλύτερες κριτικές για την εμφάνισή της χθες το βράδυ η Stella McCartney. Κάτι ανάλογο έγινε και με την jet setter Daphne Guinness η οποία θύμιζε πολύ σε στυλ την Lady Gaga. Τέλος, πολύ καλές κριτικές πήρε για την εμφάνισή της η Kate Hudson που έλαμπε μέσα στην σέξι μαύρη τουαλέτα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved