Hollywood

Η λαμπερή βραδιά με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο των ΗΠΑ

Μία πραγματικά λαμπερή βραδιά, λίγο πριν το τέλος της χρονιάς φιλοξενήθηκε χθες στο Kennedy Centre στη Ουάσινγκτον με οικοδεσπότες το ζεύγος Ομπάμα.

Στη βραδιά τιμήθηκαν μεγάλες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού κόσμου με πρώτη και καλύτερη την Οσκαρική ηθοποιό Meryl Streep η οποία βραβεύτηκε για την προσφορά της στην έβδομη τέχνη. Συνοδευόμενη από την οικογένειά της, η 62χρονη σταρ ήταν από τους πέντε καλλιτέχνες που λίγο πριν τη συγκεκριμένη εκδήλωση βρέθηκε στον Λευκό Οίκο για να τιμηθεί από τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο.
Μαζί με τους Barbara Cook, Neil Diamond, Yo-Yo Ma και Sonny Rollins, βρέθηκαν στην επίσημη εκδήλωση που έγινε στον Λευκό Οίκο πριν βρεθούν όλοι μαζί και πάλι στο Kennedy Center. Στην βραδινή εκδήλωση το παρών έδωσαν οι Stephen Colbert, Kevin Kline, Tracey Ullman και Anne Hathaway και όλο αυτό το event θα μεταδοθεί στις 27 Δεκεμβρίου από το CBS. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Meryl Streep έχει κάνει πάνω από 45 ταινίες και έχει κερδίσει δύο Όσκαρ στην καριέρα της. Μία άλλη εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ στη συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν αυτή της Sarah Jessica Parker η οποία έφτασε στο Kennedy Centre μαζί με τον σύζυγό της και λάμποντας μέσα στην εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα της. Στην ίδια εκδήλωση το παρών έδωσαν και άλλα μεγάλα ονόματα της Μέκκας του κινηματογράφου όπως η Glenn Close που επίσης έλαμπε μέσα στην τουαλέτα της αλλά και ο Robert DeNiro συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Grace Hightower. Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά…

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved