Θα ξαναφορέσει τη στολή του πιλότου για το sequel του Top Gun ο Tom Cruise;
Hollywood

Θα ξαναφορέσει τη στολή του πιλότου για το sequel του Top Gun ο Tom Cruise;

Το ακούγαμε από πέρυσι και τελικά επιβεβαιώνεται.

Ο Tom Cruise ετοιμάζεται να βάλει τη φόρμα και τα γυαλιά του πιλότου και να ξαναγίνει ο γόης Μάβερικ, ο μαχητικός πιλότος που έκαψε πολλές κοριτσίστικες καρδιές τη δεκαετία του '80, στη super επιτυχία «Top Gun» που εκτόξευσε στα ύψη τη φήμη του ηθοποιού.
Ο ίδιος, που φέτος έχει επανέλθει δυναμικά στην πρώτη γραμμή της κινηματογραφικής αγοράς με πολλά διαφορετικά project στην ατζέντα του (μετά τις Επικίνδυνες Αποστολές 4 έρχονται τα Rock of Ages, One Shot, Οblivion και ίσως All Yοu Need is Kill του Νταγκ Λάιμαν) αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι πράγματι συζητά με τον σκηνοθέτη της ταινίας Τόνι Σκοτ προκειμένου να γυρίσουν το sequel της επιτυχημένης ταινίας του 1986, η οποία ήταν υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ και τελικά κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Τραγουδιού για την εξαιρετική μπαλάντα «Take My Breath Away».
«Αρχικά πιστεύαμε ότι δεν θα ξανακάναμε ποτέ τη συνέχεια αυτής της ταινίας. Όταν όμως άρχισαν να ρίχνουν τις ιδέες σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ ωραίο να γίνει κάτι τέτοιο», δήλωσε ο ηθοποιός, όπως αναφέρει το athensmagazine. Ωστόσο δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τον ακριβή ρόλο που θα υποδύεται στο sequel της ταινίας, μιας και ο Μάβερικ του πρώτου φιλμ θα πρέπει να παρουσιαστεί εικοσιπέντε και πλέον χρόνια μετά τους επικίνδυνους ελιγμούς που τον έκαναν διάσημο στη σχολή δοκίμων.
Δεν αποκλείεται να τον δούμε πάντως σε ρόλο εκπαιδευτή της νέας γενιάς Ικάρων. Κι επειδή τα χρόνια έχουν περάσει και οι σχολές διαθέτουν πλέον και γυναίκες πιλότους στρατιωτικών αεροσκαφών, μπορεί αυτήν τη φορά να ερωτευτεί αυτός καμιά μαθήτρια, όπως στο πρώτο «Top Gun» γοητεύει ο ίδιος την καθηγήτριά του Κέλι ΜακΓκίλις με τα κόλπα του στους αιθέρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved