Hollywood Report: Επανασυνδέσεις, χωρισμοί και αφίξεις μωρών το 2011
Hollywood

Hollywood Report: Επανασυνδέσεις, χωρισμοί και αφίξεις μωρών το 2011

Οι σταρ του Χόλιγουντ και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα απασχολημένοι τη χρονιά που αποχαιρετούμε με τα προσωπικά τους. Άλλοι χώρισαν, άλλοι τα ξαναβρήκαν με τα ταίρια τους, άλλοι πάλι καλωσόρισαν στη ζωή τα μωρά τους.

Δείτε ποιοι ήταν αυτοί και πώς ήρθε η ευτυχία ή αντίστοιχα η δυστυχία για τους ίδιους μέσα στο 2011 που μας λέει αντίο... Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο για παράδειγμα ήταν πολύ απασχολημένος το 2011 γιατί πηδούσε σαν μελισσούλα από τη μία ξανθιά στην άλλη ξανθιά καλλονή και ξανά μανά σε άλλη! Και όλα αυτά σε δώδεκα μόλις μήνες. Η τελευταία του κατάκτηση; Το μοντέλο της Victorias' Secret, η Erin Heatherton. Πηγές τους θέλουν να βγαίνουν μαζί από τις αρχές του Δεκέμβρη και μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα λέγεται ότι εκείνη 'πέταξε' από τη Νέα Υόρκη στην Αυστραλία όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας για να τον βρει. Οι ίδιες φήμες την θέλουν να έχει αγοράσει εσώρουχα 1700 δολαρίων πριν φύγει και ότι οι δυο τους θα 'πετούσαν' για τη Νέα Υόρκη ώστε να υποδεχτούν μαζί τη νέα χρονιά.

Σε ό,τι αφορά τώρα τις πιο τρανταχτές επανασυνδέσεις της παγκόσμιας showbiz, λέγεται ότι η Maria Shriver έχει δεύτερες σκέψεις για το διαζύγιό της από τον Arnold Schwarzenegger! Ο λόγος; Οι θρησκευτικές απόψεις της ότι ένα ζευγάρι δεν πρέπει να χωρίζει, πριν ο θάνατος τους χωρίσει. Όσο για τον σκληροτράχηλο Arnold, λέγεται ότι την έχει γεμίσει με δώρα και άλλα καλούδια για να τη γλυκάνει και να μη χωρίσουν τελικά. Θα δούμε τι θα γίνει...

Η Debra Messing επιστρέφει στην... ενεργό δράση μετά από έντεκα χρόνια γάμου. Η σταρ του The Will and Grace και ο συγγραφέας-παραγωγός Daniel Zelman χώρισαν όμως θα συνεχίσουν να ζουν μαζί μόνο για τον επτάχρονο γιο τους, απόφαση που σύμφωνα με πληροφορίες πήραν από κοινού.

Σε ό,τι αφορά τις αφίξεις πελαργών και φέτος, είχαμε πολλές. Ανάμεσα σε αυτές και τον γιο της Dido, που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Ιούλιο. Άφιξη πελαργού και για τον Robert De Niro, ο οποίος απέκτησε το έκτο παιδί του. Ο 68χρονος διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του Grace Hightower καλωσόρισαν την κόρη τους Helen Grace, το δεύτερο παιδί μετά τον 13χρονο γιο τους Elliot. Ο διάσημος σταρ έχει άλλα τέσσερα παιδιά σε ηλικίες από 16 έως 40 χρόνων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved