Οι οκτώ αξέχαστες στιγμές του 2011
Hollywood

Οι οκτώ αξέχαστες στιγμές του 2011

Από την Pippa Middleton μέχρι την απίστευτη και αντισημιτική συμπεριφορά του John Galliano, το 2011 ήταν πραγματικά αξέχαστο. Δείτε τις 10 πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς που μας αποχαιρετά μέσα στον κόσμο της showbiz.

1 Ο πριγκιπικός γάμος

Στις 29 Απριλίου τα φώτα της δημοσιότητας παγκοσμίως στράφηκαν στο Λονδίνο όπου έγινε ο γάμος της χρονιάς –για κάποιους της δεκαετίας- του Πρίγκιπα Γούλιαμ με την Κάθριν και φυσικά τις εντυπώσεις έκλεψε η αδελφή της νύφης, η Pippa.

2 Καταδικάστηκε ο John Galliano

Δικαστήριο του Παρισιού έκρινε τον περασμένο Σεπτέμβριο ένοχο τον Βρετανό σχεδιαστή μόδας John Galliano για τη διατύπωση αντισημιτικών προσβολών σε δύο λογομαχίες που είχε σε καφέ του Παρισιού και τον καταδίκασε να καταβάλει πρόστιμο συνολικά 6.000 ευρώ με αναστολή.

Ο πρώην σχεδιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Christian Dior καταδικάστηκε από το πλημμελειοδικείο του Παρισιού να καταβάλει πρόστιμο 4.000 ευρώ με αναστολή για περιστατικό που σημειώθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 2011 και πρόστιμο 2.000 ευρώ με αναστολή για άλλο περιστατικό που είχε σημειωθεί στις 8 Οκτωβρίου του 2010 στο ίδιο καφέ του Παρισιού. Ο John Galliano απολύθηκε από τον οίκο Christian Dior μετά από τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον έδειχνε να εκτοξεύει αντισημιτικά σχόλια εναντίον ζευγαριού σε μπαρ του Παρισιού.

3 Η εγκυμοσύνη της Beyonce

Η Beyonce εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές της παγκοσμίως όταν πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί και ήδη διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

4 Η τεράστια διαφημιστική καμπάνια της Missoni

Ο κορυφαίος οίκος μόδας Missoni ταρακούνησε για τα καλά τα ήρεμα νερά της μόδας μετά την τεράστια διαφημιστική καμπάνια που αποφάσισε να κάνει, η οποία φυσικά εντυπωσίασε παγκοσμίως και έγινε σημείο αναφοράς στο χώρο για τη χρονιά που φεύγει.

5 Η μανία με την οικογένεια Kardashian

Δεν ήταν μόνο η Kim Kardashian που έκανε τα media παγκοσμίως να ασχολούνται μαζί της αλλά και οι αδελφές της Kourtney και Khloe οι οποίες έκαναν με τη σειρά τους τα πάντα για να γίνονται εξώφυλλα και πρώτο θέμα στις τηλεοπτικές εκπομπές. Γι' αυτό και κάποιοι μίλησαν για Kardashian Mania το έτος που πέρασε.

6 Η δικαστική διαμάχη Christian Louboutin-Yves Saint Laurent

Ποιος οίκος μόδας δικαιούται να λανσάρει την κόκκινη σόλα στα παπούτσια της; Δικαστήριο πάντως, προς το παρόν έχει δικαιώσει τον οίκο Yves Saint Laurent χωρίς όμως να έχει ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία. Η διαμάχη, όμως, ταρακούνησε γερά τον κόσμο της μόδας που διχάστηκε ανάμεσα στους δύο οίκους μόδας.

7 Η αυτοκρατορία μόδας της Jessica Simpson

Από εκεί που κανείς δεν το περίμενε, η Jessica Simpson κατάφερε να 'χτίσει' μία αυτοκρατορία μόδας που σήμερα κοστολογείται στα 1 δις δολάρια. Τα παπούτσια, τα αξεσουάρ, τα μαγιό, τα ρολόγια και τα αρώματα που φέρουν την συγκεκριμένη υπογραφή έχουν μοσχοπουλήσει τον χρόνο που πέρασε και φυσικά η Jessica Simpson έχει γίνει πάμπλουτη.

8 Οι εκκεντρικές αναζητήσεις της Lady Gaga

Η χρονιά που πέρασε ήταν από τις πιο καλές για τη Lady Gaga η οποία με κάθε της εμφάνιση κατάφερνε να μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας. Μία από τις κορυφαίες της στιγμές ήταν στην εμφάνισή της πέρυσι τον Φεβρουάριο στη βραδιά απονομής των βραβείων Grammy.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved