To Χόλιγουντ πάει στα… χιόνια! (φωτό)
Hollywood

To Χόλιγουντ πάει στα… χιόνια! (φωτό)

«I' m dreaming of a white Christmas» λέει το γιορτινό τραγούδι και στην περίπτωση των σταρ του Χόλιγουντ φαίνεται πως για τις φετινές γιορτές ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία τους. Ποιοι φόρεσαν τα πιο ζεστά τους ρούχα και βρέθηκαν σε ένα κατάλευκο τοπίο για να απολαύσουν τις γιορτινές μέρες;

Πρώτη και καλύτερη η οικογένεια Pitt με την Angelina Jolie, τον Brad Pitt και τα παιδιά τους να καταφεύγουν στο όρος Μαμούθ της Καλιφόρνια για να ανταλλάξουν ευχές και να χαρούν χαλαρές στιγμές πάνω στο χιόνι.

Το ίδιο όμως έκανε και ο Jude Law με τη σύζυγό του Sienna Miller που μαζί με τα παιδιά τους βρέθηκαν στις Άλπεις απολαμβάνοντας αμέτρητα παιχνίδια πάνω στο χιόνι.

Οικογενειακή... λευκή υπόθεση τα Χριστούγεννα και για ένα άλλο αγαπημένο ζευγάρι, τον Seal και τη σύζυγό του Heidi Klum μαζί με τα παιδιά τους που βρέθηκαν να κάνουν φιγούρες πάνω στον πάγο απολαμβάνοντας κάθε τους στιγμή.

Ένα ρομαντικό τετ α τετ σε φόντο χιονισμένο είχαν όμως και ο Tom Cruise με την Katie Holmes οι οποίοι έκαναν μία χειμωνιάτικη εξόρμηση χωρίς την κόρη τους Suri.

Στο παρελθόν τα χιόνια για σκι έχει επισκεφτεί για τις γιορτές και η Victoria Beckham η οποία πλέον έχει μάτια μόνο για την κόρη της Harper.

Ο Antonio Banderas βρέθηκε στο Άσπεν του Κολοράντο για να απολαύσει το αγαπημένο του άθλημα, το σκι, ενώ η Pippa Middleton έβαλε τα... γυαλιά σε όσους κάνουν Dancing on ice. Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel έδειξαν να το καταευχαριστιούνται με τη σανίδα τους πάνω στο χιόνι για skateboarding που είναι από τα αγαπημένα τους αθλήματα. Τέλος, με τον απαραίτητο εξοπλισμό για σκι βρέθηκαν για τις φετινές γιορτές στο Άσπεν του Κολοράντο η Goldie Hawn και ο Kurt Russell ενώ τις αντοχές της παλιότερα στο χιόνι δοκίμασαν η Jennifer Aniston και η Paris Hilton.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved