Ο δικαστικός πόλεμος του Bono των U2
Hollywood

Ο δικαστικός πόλεμος του Bono των U2

Σε δικαστικές περιπέτειες είναι μπλεγμένος τον τελευταίο καιρό ο Bono των U2 ύστερα από αντιπαράθεση στην οποία έχει έρθει με την σκηνοθέτη της πανάκριβης παραγωγής-μιούζικαλ Spider-Man: Turn Off the Dark, την Julie Taymor στην οποία δούλεψε.

Τον περασμένο Ιούνιο οι δυο τους είχαν απαθανατιστεί από τους φωτογραφικούς φακούς να αγκαλιάζονται θερμά στην πρεμιέρα της παραγωγής που κόστισε 75 εκατομμύρια δολάρια και ανέβηκε στο Broadway.

Όμως εννέα μήνες αργότερα, οι σχέσεις τους είναι πολύ κακές με την πρώην σκηνοθέτη να κατηγορεί τον κορυφαίο μουσικό ότι παρεμπόδιζε την πρόοδο της παραγωγής ισχυριζόμενη μάλιστα πως σε κάποιο μίτινγκ που είχαν για τη δουλειά, μέθυσε με μπύρες. Μάλιστα, σε αγωγή που κατέθεσε εναντίον του, υποστήριξε πως ο Bono μαζί με ένα ακόμα μέλος του συγκροτήματος, συχνά αποσπόταν από τη δουλειά τους ενώ ισχυρίστηκε ότι ο διάσημος τραγουδοποιός έπινε αλκοόλ και χαριεντιζόταν με σουπερμόντελς όπως με την Christy Turlington. Εκείνοι που γνωρίζουν λένε πως ο Bono αλλά και η σύζυγός του Alison Stewart είναι εδώ και χρόνια φίλοι με την Christy Turlington. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σκηνοθέτης έχει κινηθεί δικαστικά και εναντίον των παραγωγών της παραπάνω παραγωγής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved