Πώς ήμουν και πώς έγινα! (φωτό)
Hollywood

Πώς ήμουν και πώς έγινα! (φωτό)

Μπορεί αρκετοί celebrities να κάνουν τα πάντα για να είναι νέοι, για να γερνούν όμορφα, όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που γερνάνε άσχημα!

Αρκετοί celebrities δεν έχουν καταφέρει να παλέψουν τα σημάδια του χρόνου και γερνούν άσχημα! Όπως ο Val Kilmer, η Kathleen Turner, η Pamela Anderson, ο Nick Nolte, η Courtney Love, ο Kirstie Alley και ο Keith Richards.

Ο Val Kilmer είναι πια εμφανώς πιο παχύς με προγούλι και πρησμένο πρόσωπο και δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό γοητευτικό ηθοποιό.

Η Kathleen Turner μεγαλώνοντας έγινε αγνώριστη. Η Pamela Anderson, αν και διαθέτει κορμάρα, δεν θα λέγαμε το ίδιο και για το πρόσωπό της... Σοκαριστική και η εικόνα του Nick Nolte, ο οποίος δεν έχει ουδεμία σχέση με τον άλλοτε γοητευτικό άντρα που ήταν στα νιάτα του. Ο δε Mickey Rourke κατέστρεψε τον εαυτό του από τις πολλές αποτυχημένες πλαστικές. Τρομαχτική είναι και η εικόνα της Courtney Love!

Όσο δε για την... Kirstie Alley έβαλε τόσα πολλά κιλά, που άλλαξε εντελώς η φυσιογνωμία της! Το ίδιο και ο Keith Richards. Μπορεί να μην πάχυνε, αλλά έσπασε τόσο πολύ στο πρόσωπο, που δεν θύμιζε σε τίποτα τον νεότερο Keith.

Πηγή: Star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved