Μέριλιν Μονρόε: Δεν είχε ποτέ οργασμό με άντρα κατά την διάρκεια της ζωής της
Hollywood

Μέριλιν Μονρόε: Δεν είχε ποτέ οργασμό με άντρα κατά την διάρκεια της ζωής της

Η νέα αποκαλυπτική βιογραφία με τίτλο «Marilyn Monroe: Private And Undisclosed» φέρνει στο φως άγνωστα στοιχεία της σεξουαλικής ταυτότητας του απόλυτου sex symbol!

Σύμφωνα με συνομιλίες που ήρθαν στα χέρια της Μισέλ Μόργκαν, της γυναίκας που υπογράφει και τη βιογραφία, η Μέριλιν φέρεται να είχε σχέσεις με μερικές από τις πιο διάσημες πρωταγωνίστριες της εποχής!

Το ίδιο είχε εκμυστηρευτεί η Μέριλιν και στον ψυχαναλυτή της στον οποίο είχε αποκαλύψει και πικάντικες λεπτομέρειες από τις συνευρέσεις της με άλλες γυναίκες ηθοποιούς.

Στην εν λόγω βιογραφία αποκαλύπτεται η εμμονή της με την Μπέτι Γκρέιμπλ και την Τζούντι Γκάρλαντ.

Συγκεκριμένα για την Τζόαν Κρόφορντ, η Μέριλιν φέρεται να περιέγραψε στον ψυχαναλυτή της την πρώτη τους φορά με λεπτομέρειες. «Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρά της. Η Τζόαν είχε ένα γιγαντιαίο οργασμό και άρχισε να ουρλιάζει σαν μανιακή...».

One night stand είχε κάνει με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, όπως περιέγραψε η «Λιζ» στην βιογραφία της."Συναντηθήκαμε στην πρεμιέρα του show του Φράνκ Σινάτρα στο Sands στο Las Vegas. Το άγγιγμα της ήταν ηλεκτρικό. Αλλά ήθελα να δω πόσο μακριά θα το πάει η σκύλα. Όμως την ανάγκασα να κάνει εκείνη όλη την δουλειά".

Ακόμα, σύμφωνα με δήλωση του ψυχοθεραπευτή της, η Μέριλιν "δεν είχε σεξουαλική σχέση με κανέναν από τους αδελφούς Κένεντι ή με οποιοδήποτε άλλο άντρα στο τέλος της ζωής της".

Τέλος, στο σκηνοθέτη Τζιν Νεγκουλέσκο είχε πει: "Δεν είχα ποτέ οργασμό με άντρα κατά την διάρκεια της ζωής μου".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved