Όταν ο Τζέιμς Μποντ κάνει… λάθη
Hollywood

Όταν ο Τζέιμς Μποντ κάνει… λάθη

Ποιος είναι ότι ο Τζέιμς Μποντ είναι… αλάνθαστος;

Έχει και εκείνος τις αδυναμίες του και τα… τρωτά του σημεία. Συμβαίνει σε κάθε ταινία να υπάρχουν σημεία με τρανταχτά λάθη, τα οποία βγάζουν μάτι. Και όταν λέμε λάθη, εννοούμε πράγματα οφθαλμοφανή που με μια δεύτερη ματιά στην ταινία, τα βλέπει και ένα παιδάκι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Movie Mistakes, ορισμένα από τα πιο «χτυπητά» λάθη του SKYFALL είναι τα ακόλουθα:

Στη σκηνή της καταδίωξης στην Κωνσταντινούπολη, η Ιβ σπάει το παρμπρίζ του Land Rover που οδηγεί και καταρρέει όλο μαζί. Στις επόμενες σκηνές ωστόσο, ως δια μαγείας, το μισό παρμπρίζ έχει επανέλθει.

Λίγα λεπτά αργότερα, στη σκηνή που ο Μποντ καταδιώκει με μια μηχανή τον Πάτρικ, ο πράκτορας 007 πότε εμφανίζεται φορώντας γυαλιά ηλίου και πότε όχι. Επίσης, στη σκηνή επάνω στην οροφή του τρένου, σε κάποια πλάνα ο Μποντ φορά δετά παπούτσια και σε κάποια άλλα μπότες.

Στη σκηνή που ο Μποντ καταδιώκει τον Σίλβα στις κυλιόμενες σκάλες του υπουργείου του Λονδίνου, κάνοντας τσουλήθρα στο «μπράτσο» της σκάλας, έχουν αφαιρεθεί σκοπίμως οι κάθετες ταμπέλες που υπάρχουν ανά διαστήματα, ακριβώς για να αποθαρρύνουν τους βιαστικούς επιβάτες να χρησιμοποιούν αυτήν την μέθοδο καθόδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved