ΣΟΚ! Τον «έσπασε στο ξύλο» ο Olivier Martinez τον πρώην της Halle Berry (φωτό)
Hollywood

ΣΟΚ! Τον «έσπασε στο ξύλο» ο Olivier Martinez τον πρώην της Halle Berry (φωτό)

Όπως είναι γνωστό, την ώρα που ο Gabriel Aubry έφερε την κορούλα που έχει με την ηθοποιό, Nahla στο σπίτι για να περάσει τη γιορτή των Ευχαριστιών με την Halle Berry και τον Olivier Martinez, οι δύο άνδρες άρχισαν να καβγαδίζουν έντονα,

το ένα έφερε το άλλο και πιάστηκαν στα χέρια. Ο Aubry ήταν αυτός που έκανε πρώτος την επίθεση, αλλά κατέληξε με σπασμένα πλευρά και αρκετούς μώλωπες στο πρόσωπο στο νοσοκομείο ενώ στη συνέχεια ο δικαστής έβγαλε εντολή περιοριστικών μέτρων εναντίον του αφού τον συνέλαβε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σήμερα βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του ιατροδικαστή που αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο Martinez τον έκανε μαύρο στο ξύλο το γνωστό μοντέλο.

Στις εν λόγω φωτογραφίες ο Aubry απεικονίζεται με μαυρισμένο μάτι, εκδορές στο πρόσωπο και γενικότερα όπως μπορείτε και εσείς να δείτε είναι χάλια στην κυριολεξία. Ο πρώην της Halle Berry και πατέρας της κόρης της, καταγγέλλει ότι ο Martinez απείλησε να τον σκοτώσει! οι αρχές εξέδωσαν περιοριστικά μέτρα εναντίον του Martinez, ο οποίος πλέον απαγορεύεται να πλησιάσει τον Aubry στα δέκα μέτρα.

Να αναφέρουμε ότι η ηθοποιός και ο αγαπημένος της επισκέφτηκαν τους δικηγόρους τους. Μάλιστα, άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν ότι ο Aubry κινδυνεύει να απελαθεί πίσω στον Καναδά μετά το περιστατικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved