Ταραντίνο και Σβαρτζενέγκερ «ξεσπαθώνουν» για την βία και το Χόλυγουντ
Hollywood

Ταραντίνο και Σβαρτζενέγκερ «ξεσπαθώνουν» για την βία και το Χόλυγουντ

Πολλές είναι οι συζητήσεις που έχουν γίνει αναφορικά με το αν το Χόλυγουντ και οι ταινίες με βία, ευθύνονται για τις σφαγές και τις αιματοχυσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Οι Κουέντιν Ταραντίνο και Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ είναι δύο άνθρωποι που έχουν ταυτιστεί με τις βίαιες ταινίες. Ο Ταραντίνο μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, είπε πως είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις ερωτήσεις που του κάνουν συνεχόμενα για τη σχέση που έχουν οι ταινίες με την βία στην κοινωνία. «Νομίζω πως είναι προσβλητικό για τη μνήμη αυτών των ανθρώπων να μιλάμε για ταινίες. Το θέμα είναι ο έλεγχος της οπλοχρησίας και η ψυχική υγεία. Με ρωτάνε αυτό το πράγμα εδώ και 20 χρόνια, για την επίδραση της βίας στο σινεμά σε σχέση με τη βία στην πραγματική ζωή. Η απάντησή μου είναι η ίδια με αυτήν που έδωσα 20 χρόνια πριν. Δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο. Είναι προφανές πως το ένα δεν έχει σχέση με τον άλλο».

Από την πλευρά του ο Σβαρτζενέγκερ σχολίασε μιλώντας για το νέο του φιλμ «The last stand»: «Αυτό είναι διασκέδαση», σχολίασε ο Σβαρτζενέγκερ στους δημοσιογράφους «και το άλλο, είναι μια απίστευτη τραγωδία. Είναι πολύ σοβαρό και είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να αναλύσουμε πως ασχολούμαστε με τις ψυχικές ασθένειες, πως χειριζόμαστε τους νόμους για την οπλοκατοχή και τι κάνουμε με την ανατροφή των παιδιών. Είναι ανάγκη μια μητέρα να συλλέγει όπλα και να πηγαίνει τα μικρά της παιδιά για σκοποβολή»;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved