Ariel Winter: «Ο Σάκης μου λείπει πολύ!»
Hollywood

Ariel Winter: «Ο Σάκης μου λείπει πολύ!»

Ο Γιώργος Σατσίδης συνάντησε στο Los Angeles την πρωταγωνίστρια του Μοdern Family της σειράς που σαρώνει σε τηλεθέαση στην Αμερική.

Η Ariel Winter μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Movies & Stars» του MTV GREECE. Η 14χρονη Ariel αποκάλυψε στον Γιώργο την ελληνική καταγωγή της αλλά και το όνομά της που στην πραγματικότητα είναι Ελευθερία. Η νεαρή ηθοποιός που κερδίζει εκατομμύρια δολάρια από την τηλεοπτική σειρά που σαρώνει στις ΗΠΑ , μιλάει για την δικαστική διαμάχη με τη μητέρα της Χρυσούλα. Η Ariel κατηγόρησε την μητέρα της ότι την κακομεταχειριζόταν και σήμερα την κηδεμονία της έχει αναλάβει η αδερφή της.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο Γιώργο μιλώντας για τη σχέση της με την Ελλάδα αποκάλυψε πόσο λατρεύει τον Σάκη Ρουβά τον οποίο και θεωρεί απόλυτο Έλληνα ποπ σταρ. «Τον λατρεύω», λεει χαρακτηριστικά , «έχουμε δουλέψει μαζί στην Αμερική στην ταινία «Στα Άκρα», τότε ήμουν 9 ετών... πεθαίνω με τα τραγούδια του, την σέξι του εμφάνιση και πιστεύω ότι είναι και πολύ καλός ηθοποιός. Αν μας βλέπεις Σάκη...
I miss you, είπε η Ariel στην κάμερα του ελληνικού MTV!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved